Osijek
KUP HRVATSKE ZRAKOPLOVNIH MODELARA

Osječki modelari ostvarili velik uspjeh
Objavljeno 27. studenog, 2014.

Osječki zrakoplovni modelari proteklog su vikenda sudjelovali na završnom natjecanju za Kup Hrvatske u kategorijama dvoranskih modela, koje je održano u Belišću. Natjecanje su organizirali Aeroklub Osijek i ZTK Valpovo-Belišće, a osječki natjecatelji postigli su novi zavidan uspjeh.

Igor Nišević, u kategoriji F1N-150 modeli startani pomoću gumice, osvojio je drugo mjesto u juniorskoj konkurenciji iza Alena Tucmana MK Zaprešić, a treći je bio njegov klupski kolega Petar Sušac. U kategoriji osnovnih škola Petar Sušac osvojio je drugo mjesto iza Alena Tucmana, a treća je bila Marina Pein iz CTK Čeminac. U najmlađoj konkurenciji komarci osječanin Mislav Dankoš osvojio je drugo mjesto.

Josip Lučić AK Osijek u kategoriji F1N osvojio je treće mjesto u juniorskoj konkurenciji, a Petar Sušac treće u osnovnim školama.

S obzirom na to da je ovo natjecanje bodovano i za Kup Hrvatske proglašen je i konačni poredak gdje je Igor Nišević u kategoriji F1N-150 u ukupnom plasmanu osvojio treće mjesto, a u juniorskoj konkurenciji bio je prvi ispred Alena Tucmana MK Zaprešić i trećeplasiranog Filipa Glogoškog iz AK Osijek, dok je Matko Florijančić u kategoriji osnovnih škola osvojio treće mjesto.

U kategoriji F1N u juniorskoj konkurenciji Filip Glogoški AK Osijek zauzeo je drugo mjesto, a Josip Lučić AK Osijek treće mjesto i Matija Tolić AK Osijek je u osnovnim školama je osvojio treće mjesto. Ovo je veliki uspjeh osječana jer je to vrlo mlada ekipa i pred njima je još mnogo velikih uspjeha. (I.K.)

Igor Nišević u kategoriji F1N-150 u konačnom poretku osvojio je treće mjesto, a u kategoriji juniora - prvo

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana