Mozaik
NAJAVLJEN 7. ROCK MARINFEST, 27. I 28. PROSINCA

Punčke, Lollobrigida i
Let 3 sviraju u Vinkovcima
Objavljeno 26. studenog, 2014.

Polako se slažu kockice za sedmi Rock Marinfest, humanitarni rock-festival koji će se održati na dobro znanoj lokaciji 27. i 28 prosinca, u Vanilla Clubu u Vinkovcima s početkom u 20 sati oba dana održavanja. Naime, neće se čekati kasniji termin, nego svirka počinje točno u 20 sati.

- Ove godine imamo opet zvučna imena na Rock Marinfestu te će prvog dana nastupiti Luxus Lord, The Karambol, Septica, Radio Luxemburg i Brkovi, a drugog dana Jonathan, Punčke, Gretta, Lollobrigida i kao poslastica na kraju Let 3. Na prošlogodišnjem Marinfestu bilo je više od 1200 posjetitelja i osim što mogu uživati u glazbi najboljih bendova, posjetitelji mogu kupiti majice, bedževe, CD-ove i predmete koje će donirati glazbenici. Vizualni identitet festivalu je dao Dubravko Mataković - istaknuo je Vladimir Bakarić, organizator Rock Marinfesta.

Tomislav Velić, predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Bubamara, koja okuplja oko 1370 članova, istaknuo je kako je Rock Marinfest izrastao u kultnu manifestaciju u Hrvatskoj te dodao:

- Prihod s ovogodišnjeg Marinfesta utrošit ćemo za kupnju goriva za naša tri kombija kojima prevozimo naše članove, posebice one koji žive u selima, od kuće do naših prostorija, ali najviše od kuće do bolnice. Tim kombijima omogućavamo našim članovima da dođu na sva mjesta koja su dostupna drugim ljudima koji nemaju tjelesne nedostatke. Izuzetno nam je teško pao napad Ureda državne uprave, koji nam pravi birokratske probleme i prijeti tužbama, pa se ne bih previše iznenadio da nam pošalju inspekciju na otvorenje festivala i zabrane rad. Nekada smo prisiljeni novac utrošiti u nešto drugo nego što piše u papirima i tada je to njima veliki problem, jer valjda misle da mi taj novac uzmemo sebi i trošimo na ne znam što. Primjerice, naveli smo kupnju ulaznih vrata vrijednih oko 7000 kuna, a u međuvremenu smo dobili donaciju i ulazna vrata pa smo novac utrošili u nešto drugo i odmah su nas optužili za izigravanje zakona. Zamjerili su nam što smo glazbenike koji ovdje besplatno nastupaju, osim što im platimo putne troškove i spavanje, nakon koncerta nahranili - istaknuo je Tomislav Velić.

Ulaznica u pretprodaji za oba dana održavanja Rock Marinfesta simboličnih je 40 kuna, a na dan koncerta 50 kuna.M.Kokaj

Ulaznica u pretprodaji za oba dana održavanja Rock Marinfesta simboličnih je 40 kuna

Možda ste propustili...

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

Najčitanije iz rubrike