Mozaik
SLAVONSKI HIPHOPERI SNIMALI "ŠLEP ŠOU"

Kanđžija, Toxara i Gole žene
svirali i pjevali pred osječkim
Zavodom za zapošljavanje
Objavljeno 25. studenog, 2014.

U zgradi Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Osijek i ispred nje mnogo se češće, nažalost, mogu čuti i vidjeti tužna lica, čak i plač, nego svirka, pjevanje i smijeh. No, upravo se to dogodilo jučer prije podne, kada su, odjeveni u reflektirajuće prsluke, uživo zasvirali i zapjevali ni manje ni više nego popularni slavonski hiphoperi Kanđžija i Toxarate njihov bend Gole žene.

Privučeni bukom, začuđeni prolaznici okupljali su se u sve većem broju, a sve se odvijalo pod budnim okom redatelja Siniše Hajduka. Naime, posrijedi je bilo snimanje za glazbenu emisiju "Šlep šou" voditelja Vlade Šagadina, koja se emitira na Hrvatskoj televiziji.

- Već dva dana snimamo epizodu s Kanđžijom kao glavnim gostom koja će se emitirati negdje početkom sljedeće godine. Snimili smo već scene ispred kluba OKS, zatim u Baranji, u Dardi gdje oni održavaju probe i kod Kanđžije u naselju. Snimali smo i neke druge lokacije u Osijeku pa će on biti dosta zastupljen u ovoj epizodi - otkrio nam je Hajduk.

Na naš upit zašto snimaju svirku baš ovdje i tako odjeveni, Kanđžija je odgovorio u svojem stilu.

- Izabrali smo Zavod za zapošljavanje jer je to omiljeno okupljalište mladih i starih Hrvata. Reflektirajuće prsluke imamo da nas ne pogazi auto dok snimamo. U emisiji će se čuti tri pjesme – Bič, Duge Kandže i HŽ - najavio je osječki hiphoper.T.Levak

Epizoda s Kanđžijom kao glavnim gostom emitirat će se početkom sljedeće godine

Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike