Sport
OČEKIVALI POBJEDU

Rukavina: Moramo biti zadovoljni i bodom
Objavljeno 22. studenog, 2014.
Bili smo bliži pobjedi, ali nismo realizirali neke prilike, rekao je

Nakon susreta treneri su očekivano bili u različitim raspoloženjima. Domaći strateg Tomislav Rukavina nije mogao biti zadovoljan konačnim ishodom jer Osječani su očekivali pobjedu, ali su još jednom ostali kratki u dvobojima sa suparnikom iz Pule.

- Remi nije bio u planu, ali kako se razvijao susret, na kraju moramo biti zadovoljni i tim jednim bodom jer smo bili u rezultatskom zaostatku. Bili smo bliži pobjedi, ali nismo realizirali neke prilike prije vodtva Istre 1961. Mislim da je susret bio preslika svih ranijih ogleda s njima. Zabili su nam pogodak iz jedne jedine opasne situacija, a ovaj put smo se srećom brzo uspjeli vratiti u utakmicu jer da nismo, teško da bismo osvojili i taj bod.

Utakmica je završila s čak osam žutih kartona, a trener Istre 1961 Igor Pamić govorio je i o preoštrom Osijeku.

- Ne bih se složio s tom tvrdnjom. Nije bilo grubih prekršaja, a tu tvrdnju dokazuje i činjenica da liječničke ekipe nijednom nisu ulazile na travnjak. Susret je bio obostrano čvrst, a možda je sudac zauzeo malo stroži kriterij. Ako želimo igrati čvrst i agresivan nogomet, ključno je da i suci to prate - zaključio je Rukavina.

Trener gostiju Igor Pamić bio je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom svoje momčadi.

- Ispada uvijek da sretni odlazimo iz Osijeka, ali u ovoj smo veći dio ove utakmice 'visili' na terenu. Tek kada smo napravili određene promjene, momčad se konsolidirala i posljednjih pola sata smo izgledali dobro. Primili smo pogodak iz prekida, a to je posljednje što trener želi. Upozoravali smo na taj segment igre Osijeka, ali svejedno smo primili pogodak na taj način. Moj je dojam da je Osijek igrao agresivno, a na trenutke čak i preoštro. Posebno mi je smetalo što su s klupe Osijeka dolazile čudne poruke u trenucima kada je Radonjić imao loptu. Stalno se vikalo 'Njega, njega!' Vi dobro znate što to znači, a za mene su takve reakcije neprimjerene - rekao je Pamić. (D.Kl.)

GUŽVA PRED SVLAČIONICAMA NAKON SUSRETA

Nakon utakmice zaiskrilo je pred svlačionicama stadiona u Gradskom vrtu. Bilo je nekakvih provokacija, neki izvori tvrde da je čak intervenirala i policija, ali službeno je sve to demantirano i svedeno tek na priču “da je bilo gužve, ali do fizičkog kontakta između igrača dviju momčadi nije došlo“. (D.Kl.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike