Sport
CIBALIA ZAKLJUČUJE POLUSEZONU

Uoči stanke liječnici imaju najviše posla
Objavljeno 22. studenog, 2014.

Nogometaši Cibalije danas će protiv Dugopolja zaključiti prvi dio sezone, a ozlijeđenih i bolesnih igrača kao uoči ove utakmice u Vinkovcima, nije imala ni u jednom trenutku tijekom proteklog dijela sezone.

Možemo reći kako je otvoren bolnički odjel na stadionu Cibalije i da liječnička ekipa ima pune ruke posla kako bi bar zaliječila i osposobila neke od igrača koji imaju koliku-toliku šansu zaigrati. Nakon posljednjeg treninga uoči današnje utakmice trener Siniša Sesar ničim nije odavao zadovoljstvo. Naprotiv.

- Situacija nije nimalo bolja, čak je i gora, nakon Mišića koji je dobio udarac u zglob i morao je napustiti trening. Sada je posljednji trening morao napustiti i Aganspahić. Osjetio je slabost i nemoć pa je otišao u svlačionicu gdje su ustanovili da mu je tlak dosta visok pa je i on upitan za utakmicu. Mladi Uremović trebao je uskočiti u sastav, ali je i on dobio temperaturu pa ga neće biti u zapisniku. Nadam se da ćemo u subotu imati dovoljno igrača da popunimo početnu postavu - rekao je Cibalijin trener.

U šestom kolu Cibalia je u Dugopolju slavila s 1:0, nakon borbe svih 90 minuta u kojima su se Vinkovčani uglavnom branili. Nakon ovoliko ozlijeđenih i bolesnih igrača teško je očekivati lepršavu igru i pobjedu od nekoliko golova razlike, pa će i sama pobjeda biti odličan uspjeh, što potvrđuje i sam Sesar.

- Jedino što trenutačno mogu reći jest da će biti neizvjesno i teško. Igrači su svjesni u kakvoj smo situaciju i vjerujem kako će dati sve od sebe te da ćemo na kraju ipak upisati ta tri željena boda. Teško da će se ponoviti situacija iz utakmice sa Segestom i da ćemo stvoriti toliko prilika. Volio bih da stvorimo dvije-tri, ali da iz njih postignemo bar jedan gol. Dugopolje je čvrsta momčad predvođena odličnim vratarom i u veznom redu s Vitaićem koji daje ton igri Dugopoljaca. Imaju i odličnog Serdarušića i još dva-tri igrača visoke kvalitete. Da se razumijemo, imamo i mi kvalitetnih igrača i zbog toga očekujem ipak uspješan završetak polusezone i tri nova boda na našem kontu. Zaključio je strateg Vinkovčana Siniša Sesar.

Utakmica se igra danas u 13.30 sati na stadionu HNK Cibalia, a sudit će Matej Varga, iz Zagreba.

Najvjerojatniji sastav Cibalije: Filipović, Završki, Filipović, Zgrablić, Mišić, Aganspahić, Muženjak, Ottochian, Puljić, Kvesić i Bajić.

Antun GRGIĆ
Najčitanije iz rubrike