Osijek
AKCIJA TURISTIČKE ZAJEDNICE “BIRAMO NAJLJEPŠI BALKON I OKUĆNICU”

Proglašenje pobjednika 1. prosinca u hotelu Osijek
Objavljeno 22. studenog, 2014.

Ovogodišnja akcija Turističke zajednice grada Osijeka Biramo najljepši balkon i okućnicu, privodi se kraju. Završna svečanost i podjela nagrada najuspješnijim sudionicima akcije održat će se 1. prosinca, u 18 sati, u hotelu Osijek, u sklopu obilježavanja Dana grada. Zaključeno je to na sastanku članova žirija akcije, održanom u hotelu Waldinger.

- Na svečanosti dodjele nagrada posebno ćemo pohvaliti one koji se nisu prijavili na natječaj, ali svoje poslovne prostore ukrašavaju cvijećem. Riječ je o zgradama, poput hotela, državnih institucija, privatnih tvrtki i drugima, primjerima dobre prakse koje treba pohvaliti, jer tako čine grad ljepšim i ugodnijim nama Osječanima, kao i turistima koji nas posjete - ističe Saša Uranjek, direktor Turističke zajednice grada Osijeka.

Inače, izbor najljepših balkona, okućnica, predvrtova i prozora, dio je akcije “Volim Hrvatsku - volim Osijek”, koja se kontinuirano provodi od 1997. godine. U njoj su ove godine sudjelovali brojni partneri gradske Turističke zajednice, s kojima se njeguje dugogodišnja dobra suradnja. To su tvrtka Unikom, udruga Putovanja Slavonijom, osječke škole i brojni drugi suradnici u ovom projektu. (V.L.)

Možda ste propustili...

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

VLASTA RAMLJAK GOŠĆA SUSRETA UGODE

Najviše od svega volim teatar, on mi život znači

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana