TvObzor
RACHEL MELVIN

Bilo je nadnaravno glumiti s Carreyjem
Objavljeno 21. studenog, 2014.
Mlada glumica u filmskom debutu tumači lik Penny, Harryjeve kćerke u “Preglup i pregluplji”

Rachel Melvin, jedna je od zvijezda komedije “Preglup i pregluplji”, u kojoj tumači lik Penny Pichlow, davno izgubljene kćerke Harryja, kojega glumi Jeff Daniels.

- Ona je jako nevina i sretna što živi svoj život i upoznaje ljude i jako se lako uzbudi oko stvari - priča Rachel, koja je imala samo devet godina kad je u kinima igrao “Glup i gluplji”. Prilika za ulogu u njegovom dugoočekivanom nastavku za nju nije bila san samo radi atraktivnosti uloge, nego i zato što bi mogla upoznati i raditi s jednim od svojih idola, Jimom Carreyjem. U intervjuu za “Daily Herald” kaže:

- Dobila sam ovu ulogu na najluđi način. Prvo sam otišla na audiciju za reklamu za Dodge. Direktor castinga za reklamu, bio je igrom slučaja i direktor castinga za film “Preglup i pregluplji” i jako sam mu se svidjela pa me pozvao na čitanje scenarija. Bila sam na nekoliko, sve dok mi nisu dalu ulogu Penny. Imala sam osjećaj da je to odgovor koji čekam najduže u životu. Čak sam nakon deset godina ponovno morala raditi u restoranu kako bih dočekala odgovor bez da me netko drugi angažira.

Iako je ovo njezina prva filmska uloga, Rachel je već stekla publiku tumačeći lik Chelsea Benson-Brady u popularnoj TV-sapunici “Day of Our Lives”, od 2005. do 2011. godine.

U ovom se filmu Lloyd, lik Jima Carreyja, zaljubljuje u nju i pokušava je zavesti, iako je kćerka njegovog najboljeg prijatelja Harryja.

- Imala sam osjećaj kao da se pretvaramo da se igramo, kao djeca - ispričala je Rachel za Trailer Addict o svojoj suradnji s Carreyjem. Oduševila ga je njegova dubina i uživala je u razgovorima s njim.

- Razgovarali smo o humanosti, misteriju života i kako možemo biti bolji ljudi, što sam cijenila, jer, posebice kad ste na setu, jako mnogo razgovora vrti se samo oko posla, a to može biti stimulirajuće jako kratko - objasnila je Rachel, koja je od malih nogu obožavala Carreyja, tako da joj je ovo iskustvo bilo - nadnaravno.

Piše : Tanja KVORKA

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike