TvObzor

Slavni & moda
Objavljeno 21. studenog, 2014.
Kim  Kardashian
starleta

Dok se cijeli svijet sprda golemom nauljenom dupetu i time nehotice promovira lik i djelo posve nebitne Kim Kardashian, ona dalje harači svijetom i zarađuje ogroman novac ne radeći ništa. Da stvar bude još gora, ona će doista odjenuti bilo što samo da privuče pozornost. Znam da sam i sama kriva za promoviranje iste i samim tim što ju spominjem, ali budimo realni, ova odvratna ružičasta gumena haljina jednostavno se ne može ignorirati. Ne znam s čime bih ju usporedila da ne zvučim vulgarno, ali pretpostavljam da većina vas ima sličnu asocijaciju (na muški spolni organ). Jedino što joj moram priznati da je vratila obline u medije. Bit će upamćena po tome.

Benedict Cumberbatch
glumac

Apsolutno je nemoguće navesti me da kažem išta negativno o britanskom glumcu Benedictu Cumberbatchu. To je najbritanskije stvorenje na svijetu, kojemu apsolutno stoji sve britansko pa čak i ova šašava kombinacija koju vjerojatno ni najozbiljniji hipster ne bi odabrao. Svjetlosivi sakoi stoje rijetko kome, naročito u kombinaciji sa sivim kačketom i smeđom košuljicom na bijele točkice. Nema šanse da mogu zamisliti bilo koga drugoga u ovoj odjeći bez da izgleda bar malo smiješno. Benedict, pak, izgleda kao da je to posve normalna odjeća koju je jednostavno nositi. Genijalno ju je ukomponirao s crnim uskim trapericama i crnim cipelama. Ma nema greške, moje Benedi(t)če!

Nicole Richie
starleta

Starleta Nicole Richie bila je ovih dana na promociji parfema svojeg muža Joela Maddena u Chateau Marmontu. Nisam očekivala da izgleda očaravajuće, jer je to takva rijetkost da joj se više i ne nadam. Kako je to u zadnje vrijeme sve rašireniji trend, Nicole se odlučila pokazati gole grudi. No, na žalost, u njezinom slučaju to nije nimalo seksi, jer kao što i sami vidite, Nicole je još uvijek ekstremno mršava, pa odjeća na njoj doslovce visi. Tragično je što ova dva komada koja je odabrala ni samostalno nisu lijepi, tako da doista nije stvar u lošoj kombinaciji, nego u katastrofalnom odabiru: svilena suknja boje senfa krojena kao nešto iz neke turske sapunice i čipkasti crni prozirni top! Ijao!

Kelly Osbourne
pjevačica

Kad god se netko od čitatelja pobuni da sam nekompetentna za modnu kritiku jer izgledam kao križanac Paula Simona i Billyja Idola, sjetim se Kelly Osbourne, koja već godinama mlati velik novac kao modna kritičarka u showu “Fashion Police” na programu E! Naime, Kelly se odijeva gore nego ja, a da ne spominjem ovu njezinu ljubičastu kosu koja me neodoljivo podsjeća na trend koji su furale penzionerke 1980-ih, pa na sijedu kosu stavljale “ehoton” kako bi bila ljubičasta (a nekad i modra). Ova kombinacija kariranog kaputića s plavim rukavima, plavim šalom, tajicama i crno-bijelim cipelama ukradena je s Boy Georgea i nimalo joj ne stoji. S druge strane, Boy u tome izgleda prirodno.

Piše : Tanja KVORKA

Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike