TvObzor
DOMA TV

Cure bez love
Objavljeno 21. studenog, 2014.
Mnoge mlade djevojke dolaze u New York kako bi “uspjele”, a Max i Caroline samo pokušavaju zaraditi za stanarinu. U središtu zbivanja ove zabavne i urnebesne humoristične serije su dvije djevojke iz potpuno različitih sredina

Od 17. studenoga Doma TV započela je prikazivanje polusatne humoristične serije koju su osmislili dobitnik Emmyja Michael Patrick King (Seks i grad) i vrhunska stand-up komičarka Whitney Cummings (Whitney). Riječ je o dvije potpuno različite djevojke, različitih sudbina koje će biti prisiljene uhvatiti se u koštac s novim životnim (ne)prilikama i spasiti što se spasiti da.

Dvije djevojke iz različitih sredina

Mnoge mlade djevojke dolaze u New York kako bi “uspjele”, a Max i Caroline samo pokušavaju zaraditi za stanarinu. U središtu zbivanja ove zabavne i urnebesne humoristične serije su dvije djevojke iz potpuno različitih sredina. Max, koja je siromašna od rođenja, i Caroline, koja se rodila bogata, ali sreća joj je okrenula leđa, dobiju konobarski posao u slikovitoj bruklinskoj zalogajnici i sklope prijateljstvo koje bi moglo uroditi uspješnom poslovnom suradnjom.

Drska, snalažljiva Max Black (Kat Dennings) radi dva posla da spoji kraj s krajem, a jedan od tih poslova uključuje konobarenje u noćnoj smjeni u retrozalogajnici Williamsburg Diner. Otmjena Caroline Channing (Beth Behrs) princeza je sa zakladom iz središta grada kojoj zvijezde nisu baš bile naklonjene, pa je prisiljena okušati se kao konobarica. Max je na početku doživljava kao samo još jednu u nizu nesposobnih konobarica koje će morati pokrivati, ali iznenadi se kad shvati da Caroline nema samo stila nego i soli u glavi.

Savršeni recept

No, kada Caroline otkrije da Max zna peći odlične kolačiće, shvati da bi to mogao biti unosan posao, ali prvo moraju skupiti početni kapital. Skupljaju napojnice i nastavljaju raditi u restoranu zajedno s Olegom, napadnim ruskim kuharom, i Earlom, 75-godišnjim blagajnikom i pravim kulerom. Tu je Han Lee, novi vlasnik zalogajnice koji svima želi udovoljiti. Za ove dvije cure bez love koje žive u skupom gradu udruživanje snaga je možda baš savršeni recept za dobivanje nove prilike. Sve što trebaju je skupiti 250.000 dolara kako bi pokrenule posao. Glavne uloge u seriji tumače Kat Dennings (Max Black), Beth Behrs (Caroline Channing), Garrett Morris (Earl), Jonathan Kite (Oleg), Matthew Moy (Han Lee) i Jennifer Coolidge (Sophie Kachinsky).

Pripremio: Nikola KUČAR
GLAVNE GLUMICE

Kat Dennings u novoj humorističnoj seriji “Cure bez love” glumi drsku i snalažljivu Max Black. Dennings je postala poznata po ulogama u filmu “Nick i Norah: Spoj za jednu noć”, za koji ju je Međunarodna novinarska akademija nominirala za nagradu Satellite, i onoj u filmu “Junfer u četrdesetoj”. Glumila je u filmskoj adaptaciji serije stripa “Thor” zajedno s Natalie Portman, Chrisom Hemsworthom i Stellanom Skarsgårdom.

Beth Behrs glumi Caroline Channing, princezu sa zakladom iz središta grada kojoj zvijezde baš nisu bile naklonjene pa je prisiljena okušati se kao konobarica, na što vrlo nevoljko pristaje. Behrs je rođena u Lancasteru u Pennsylvaniji, a odrasla u Lynchburgu u Virginiji. Počela je glumiti u kazalištu kad je imala pet godina. Kad je imala 15, njezina se obitelj preselila u okrug Marin blizu San Francisca, gdje je Behrs počela studirati i glumiti u Tonyjem nagrađivanom Američkom konzervatorskom kazalištu (ACT).

IZVRŠNI PRODUCENTI

Scenarist, režiser, Emmyjem nagrađivani producent Michael Patrick King sukreator je i izvršni producent nove humoristične serije “Cure bez love”. King je možda najpoznatiji po stvaranju fenomena među serijama, “Seksa i grada”. Serija se emitirala na televiziji svih šest sezona nakon čega je King napisao scenarij, režirao i snimio oba filma istog naslova. Osvojio je dva Emmyja i tri Zlatna globusa za najboljeg scenarista, režisera i producenta ove uspješne serije.

Whitney Cummings sudjelovala je u stvaranju nove serije “Cure bez love” kao izvršna konzultantica. Komičarka, glumica, scenaristica i redateljica iz Los Angelesa također piše scenarij i režira autobiografsku komediju Whitney u kojoj glumi. Cummingsin jednosatni stand-up specijal “Money Shot” nominiran je za američku nagradu za komediju, a ona se redovito pojavljuje kao komičarka u emisiji “Chelsea Lately” i “Comedy Central Roast”.

Možda ste propustili...

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

Najčitanije iz rubrike