Crna kronika
NA PRUZI IZMEĐU VINKOVACA I ŽUPANJE

Žena iz Cerne poginula
(47) bacivši se pod vlak
Objavljeno 20. studenog, 2014.

CERNA - Dva i pol tjedna od stravične tragedije na željezničkoj pruzi u gradu Otoku, u kojoj su život izgubile čak četiri osobe, pod kotačima vlaka jučer ujutro ugašen je još jedan život u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Smrtno je stradala 47-godišnjakinja iz Cerne, majka troje djece. Nesreća se dogodila u 6.17 sati, između Cerne i Gradišta, kada je na nju naletio vlak broj 2703, koji prometuje na relaciji Vinkovci - Županja. Od glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske Domagoja Džigumovića doznajemo da je očevidom utvrđeno da je riječ o samoubojstvu. Šokirani putnici iz vlaka do svojih su odredišta prevezeni kombijem, a oni koji su njime iz Županje trebali putovati u smjeru Vinkovaca, prevezeni su autobusom.

Ova strašna tragedija Cernu je zavila u crno, mještani je u nevjerici prepričavaju i nikome jasno što je nesretnu ženu, njihovu sumještanku, navelo da posegne za očajničkim činom i baci se pod vlak. Prevelikim bolom shrvanu obitelj, supruga i troje djece, jučer ujutro, čim se strašna vijest proširila selom, odmah je posjetio i lokalni župnik izrazivši sućut i pokušavajući pronaći riječi utjehe, što je u takvim trenucima vrlo teško.

Mještani Cerne s tugom se prisjećaju i strašne tragedije na željezničkoj pruzi od prije godinu dana, kada je također sredinom studenoga u naletu vlaka koji prometuje na pruzi Vinkovci - Županja, smrtno stradao njihov mladi sumještanin. Na pruzi između Cerne i Andrijaševaca, život je izgubio 17-godišnji mladić koji je pod kotačima vlaka zadobio teške ozljede i nakon sat vremena preminuo u vinkovačkoj Županijskoj općoj bolnici. Nagađalo se kako je imao slušalice u ušima i slušao glazbu, zbog čega nije čuo dolazak vlaka.M.Lešić-Omerović

Suicid je šokirao i stanovnike Vrbanje gdje se hicem iz pištolja ustrijelio 28-godišnjak

Možda ste propustili...

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

Najčitanije iz rubrike