Dome slatki dome
POGODNIJE, JEFTINIJE I OKOLIŠU DRAŽE SUŠENJE RUBLJA

Sušilica štedi vrijeme i energiju
Objavljeno 20. studenog, 2014.

Nova Miele sušilica TKR 650 WP energetski je učinkovitija od svojih prethodnica, a rublje suši pažljivije i nježnije. Povrh svega, SteamFinish funkcija reducira potrebu za dodatnim glačanjem. Sušilica je opremljena toplinskom pumpom i spada u A++ razred energetske učinkovitosti. S potpuno novim dizajnom i prozirnim vratima, ova se sušilica rublja idealno slaže s perilicama rublja linije W1.

Manje glačanja zahvaljujući SteamFinish funkciji najnovije su tehničko dostignuće novog Miele bubnja za sušenje. Bubanj uključuje raspršivanje i aerosol, a dizajniran je na način da propušta vodu iz spremišta za kondenzat vode kroz svoje otvore u bubanj, gdje se pretvara u paru u trenutku ispostavljenosti vrućem zraku. Zahvaljujući toj funkciji, otklanjaju se nabori i minimalizira gužvanje tkanina u bubnju. Ta funkcija dolazi do izražaja u trenutku pripreme odjeće za glačanje ili one koja se nalazila u koferu, a potrebno ju je samo malo dotjerati, bolje rečeno izravnati.

Miele TKR 650WP sušilica opremljena je inovativnim ProfiEco elektromotorom. Taj novi i inovativni elektromotor nije samo snažan nego ne zahtijeva nikakvo održavanje, radi tiho i ekstremno je energetski učinkovit (A++). Osim navedenog, EcoFeedback indikator koji je postao udomaćena funkcija Miele perilica rublja, odsada pomaže i korisnicima da bolje upravljaju energetskom učinkovitošću i kod Miele sušilica rublja.

Novost kod sušilica rublja su i prozirna vrata, što dalje vodi k tome da se sušilice rublja linije T1 izuzetno dobro uklapaju u dizajn linije perilica rublja W1. Kod novih sušilica rublja filtar se može izvaditi jednim potezom.

Sušilica rublja opremljena je s FrangranceDos funkcijom zahvaljujući kojoj se rublju dodaje ugodan i svjež miris, a dodatno su u izborniku na raspolaganju i mirisi „Aqua“, „Cocoon“ i „Nature“. Nosač za bočicu s mirisima je vidljiv i nalazi se u predjelu vrata. Zahvaljujući novoj EasyOpen funkciji, vrata se jednostavno otvaraju i ne zahtijevaju nikakvu električnu konekciju.

TKR 650WP opremljena je i s jedinstvenom funkcijom PerfectDry koja analizira tvrdoću vode kojom se omogućava postizanje idealne vlažnosti tkanina. Taj izuzetan nadzor štedi vrijeme i energiju i pomaže tkanini da se idealno osuši. Na taj je način fino tretiranje rublja podignuto na viši nivo, a to može također zahvaliti saćastom bubnju, sa širim heksagonalnim uzorkom, koji je veći i bolje organiziran. I nova generacija sušilica rublja dizajnirana je i testirana za bezbrižnu 20-godišnju upotrebu.

Možda ste propustili...

ISKORISTITE VREĆICE OD ČAJA

Štite i hrane biljke

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

Najčitanije iz rubrike