Crna kronika
U VIDOVCIMA I VIROVITICI

Tri osobe ozlijeđene
Objavljeno 19. studenog, 2014.

VIROVITICA - Tri osobe ozlijeđene su u prometnim nesrećama koje su se u ponedjeljak i utorak dogodile u Vidovcima, u Požeštini, i u Virovitici. U Virovitici nesreća se dogodila u ponedjeljak, oko 7.20 sati, kada je 24-godišnjak vozio bicikl nogostupom u Osječkoj ulici.

- Dolaskom do Zagorske ulice htio se uključiti u promet na državnoj cesti D2, a da nije propustio sva vozila s prednošću prolaska. U tom trenutku iz Zagorske ulice naišao je automobil kojim je upravljao 29–godišnjak te je došlo do udara prednjeg kotača bicikla u prednji dio auta. Biciklist je pao na poklopac motora automobila - doznajemo od Josipa Štajdohara, glasnogovornika PU virovitičko-podravske. Biciklist je ozlijeđen.

Istoga dana oko 19.55 sati dogodila se nesreća na raskrižju Šokačke i Ulice Stjepana Radića u Vidovcima. Vozač Renaulta (24) počeo je skretati ulijevo, a da nije propustio sva vozila koja dolaze iz suprotnog smjera. Pri tome je udario u Citroen kojim je upravljao 42-godišnjak. U Vidovcima se nesreća dogodila i jučer, u 6.25 sati. Vozeći kamion Man s prikolicom, 22-godišnji vozač prednjim je dijelom kamiona udario u Renault kojim je upravljao 26-godišnjak. Lakše su ozlijeđene dvije osobe iz auta.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike