Osijek
NAČELNIK MARJAN TOMAS POZVAO SUMJEŠTANE DA DAJU SVOJE PRIJEDLOGE

I mještani Vladislavaca mogu sudjelovati u kreiranju proračuna
Objavljeno 18. studenog, 2014.

Općina Vladislavci, kaže načelnik Marjan Tomas, priprema proračun za sljedeću godinu pa je pozvao sumještane da sudjeluju u njegovom kreiranju. Dodaje kako je rad Općine transparentan, a on želi i da se čuje glas građana u formiranju tog važnog financijskog dokumenta u kojem će se ogledati i njihove neposredne želje, prijedlozi i potrebe.

- Važno nam je da kada nešto radimo odmah dobijemo i reakciju građana. Mislim da se na taj način dođe do kvalitetnijih ideja i projekata koje Općina želi realizirati. Tako je bilo i prošle godine, a rezultati su očiti i vidljivi. Transparentnost našeg rada i dostupnost informacija svim građanima naš je moto koji ćemo provoditi. Stoga nam je jako važno čuti sve prijedloge koje ćemo razmotriti i u skladu s proračunskim mogućnostima i Općinskim vijećem nastojati provesti i odraditi - poručuje Tomas.

Dodao je i kako je upravo u tijeku natječaj za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Općini za upravnu referenticu ili referenta. Natječaj je otvoren do 21. studenoga, a prijave se šalju na adresu Kralja Tomislava 141, 31404 Vladislavci. Detaljnije informacije mogu se doznati u Općini i na službenim web stranicama Općine Vladislavci. D. Pejić

Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

INFO DAN EU PROJEKATA FAKULTETA ZA DENTALNU MEDICINU I ZDRAVSTVO

Projekti vrijedni 5 milijuna eura

Najčitanije iz rubrike