Crna kronika
TEŽE OZLIJEĐEN 57-GODIŠNJAK

Filmska potjera kod Vukovara: Švercer duhanom bježao i zabio se u policiju
Objavljeno 15. studenog, 2014.
U automobilu 57-godišnjaka pronađeno je oko 100 kg duhana

VUKOVAR - Potjera kao na filmskom platnu dogodila se prekjučer poslijepodne na vukovarskom području. Bježeći od policije, 57-godišnji se muškarac automobilom zabio u drugi policijski automobil i još dva vozila. Bježati je počeo u Vukovaru, a četverostrukim sudarom 57-godišnjakov je bijeg okončan. Povod ignoriranju policijske zapovijedi da se zaustavi, najvjerojatnije je ilegalni duhan koji je bio u vozilu.

- U četvrtak oko 18.30 sati u Vukovaru 57-godišnji je hrvatski državljanin upravljao automobilom i nije se zaustavio na znak zaustavljanja policije pri redovnoj kontroli prometa. Bježeći od policije, nedaleko od Trpinje, udario je u tri automobila. U sudaru je 57-godišnjak teže ozlijeđen, a još tri osobe lakše - doznajemo od Domagoja Džigumovića, glasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Tri lakše ozlijeđene osobe nalazile su se u automobilima koje su stajali uz rub ceste na kojoj su u tijeku radovi. Nakon što je napokon stao, policija je pregledala automobil 57-godišnjaka i u njemu pronašla oko 100 kilograma ilegalnog duhana. Na mjestu prometne nesreće očevid je, uz asistenciju policije, obavila državna odvjetnica Županijskog suda Vukovar.

Teško ozlijeđenog 57-godišnjaka očekuje nekoliko prijava; za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te za nedozvoljenu trgovinu zbog duhana koji nije imao nadzorne markice Ministarstva financija. Očekuje ga i prijava zbog toga što nije poštovao znakove policajaca da stane, već je pobjegao. Prevezen je u vukovarsku bolnicu.

Sandra LACIĆ
ODUZETO OKO 270 KG DUHANA

I našička je policija imala zapljenu duhana, i to u srijedu u večernjim satima. U Našicama je zaustavljen kombi kojim je upravljao 25-godišnjak. Pregledom vozila, nakon ishođenja sudskog naloga, policajci su pronašli i oduzeli oko 270 kilograma duhana. Protiv 25-godišnjaka policija podnosi kaznenu prijavu. Za sada nije poznato je li bio krajnji kupac ili tek “teklić”. Istraga se nastavlja.

lakše su ozlijeđene i tri osobe koje su bile u parkiranim vozilima

Možda ste propustili...

NOVE ŽRTVE KIBERNETIČKIH KRIMINALACA

Lažne SMS poruke stajale ih tisuća eura

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

Najčitanije iz rubrike