Dome slatki dome
BEST BUY AWARD OZNAKA LESNINI

Najbolji omjer cijene i kvalitete
Objavljeno 13. studenog, 2014.

U najnovijem istraživanju Best Buy Award - Home & Decoration - Croatia 2014/2015, švicarske kuće ICERTIAS Lesnina je u segmentu prodaje namještaja osvojila 1. mjesto.

Istraživanje Best Buy Award 2014/2015 provedeno je u srpnju 2014. na uzorku 1200 ispitanika opće populacije u Hrvatskoj koristeći CAWI - DEEPMA metodologiju (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness), a certifikat kojim Lesnina postaje nositelj Best Buy Award znaka izdan je 30. listopada 2014.

„Best Buy Award“ status i medalju mogu nositi samo proizvodi i usluge koji u posebnim istraživanjima „Best Buy Award“, prema strogim međunarodnim normama, osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova ispitanika) u svojoj kategoriji. Specifičnost ovog istraživanja je što ocjene o proizvodima, uslugama i drugim subjektima iznose upravo korisnici koji te proizvode i usluge koriste. Tako su Lesnini najveći broj glasova dodijelili upravo profesionalni dizajneri interijera i pojedinci koji preuređuju dom diljem Hrvatske.

„Činjenica da su upravo korisnici naših proizvoda i usluga Lesninu ocijenili najvišom ocjenom, kad se govori o najboljem omjeru cijene i kvalitete za nas predstavlja veliku stvar. 'Best Buy Award' nagrada je za veliki trud i rad koji ulažemo kako biamo se što više približili kupcima, zadovoljili njihove želje, navike i potrebe“, komentirao je direktor marketinga i prodaje Lesnine, Matija Mandić.

Istraživanja „Best Buy Award“ potpisuje švicarska kuća ICERTIAS - International Certification Association sa sjedištem u Zürichu u suradnji sa svojim brojnim eminentnim međunarodnim i lokalnim partnerima. „Best Buy Award“ je istraživački postupak, certifikat i medalja kojom se označavaju proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete (Best Buy).

„Best Buy Award“ status mogu dobiti i „Best Buy Award“ medalju mogu nositi samo proizvodi i usluge koji u posebnim istraživanjima „Best Buy Award“ osvoje prvo mjesto (najveći broj glasova ispitanika) u svojoj kategoriji. S "Best Buy Award" istraživanjem i certifikatom osnovni je cilj potrošačima na tržištu omogućiti lako prepoznavanje onih proizvoda i usluga koji nude najbolju cijenu i istovremeno - vrhunsku kvalitetu. „Best Buy Award“ je jedina nagrada koja se dodjeljuje na temelju iskustva i mišljenja korisnika i potrošača o omjeru cijene i kvalitete, koristeći inovativnu DEEPMA metodu istraživanja. Za kupca oznaka „Best Buy Award“ jasan je znak da neki proizvod ili usluga nudi najviše na tržištu za njegov novac. Za proizvođače i davatelje usluga „Best Buy Award“ je veliko priznanje upravi i managementu kompanije koje iznimno cijene i njihovi dioničari, uprava, zaposlenici - i u konačnici - kupci.

Mreža trgovina po cijeloj državi, isporuka u bilo kojem dijelu zemlje, najveća ponuda, najbolji omjer cijene i kvalitete, asortiman prilagođen tržištu, izrada namještaja po mjeri, precizna i stručna montaža, tradicija i kvaliteta te vrhunske usluge neke su od prednosti koje njeguje Lesnina.

Više od 20 prodajnih mjesta

U Hrvatskoj Lesnina posluje već dugi niz godina i jedna je od najuglednijih trgovina namještajem, s tržišnim udjelom većim od 30 %. Danas diljem regije raspolaže razgranatom mrežom s više od 20 prodajnih mjesta i preko 170.000 m2 prodajno-skladišnog prostora. Lesnina je sredinom 2010. godine postala dio velikog koncerna XXXL, koji se još od njegovog osnivanja godine 1945. stalno razvija u pozitivnom smjeru, a izvrsnim radom je stvoreno tisuće radnih mjesta.

U Hrvatskoj Lesnina je prisutna putem sedam matičnih centara u: Osijeku veličine 3.000 m2, Čakovcu 6000 m2, Rijeci 17.000 m2, Varaždinu 25.000 m2, Splitu 25.000 m2, te u Zagrebu 73.000 m2 prodajno-skladišnog prostora (na Žitnjaku 33.000, a na Jankomiru 40.000). Cijeli je niz godina nositelj trendova u prodaji namještaja na području istočne Hrvatske, što je ujedno rezultat ozbiljnog i predanog rada te uspješne poslovne politike.

Možda ste propustili...

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike