Mozaik
VELIKI USPJEH LIJEPE SLAVONKE U BERLINU

Nera Lešić iz Bošnjaka među
šest najboljih modela svijeta
Objavljeno 11. studenog, 2014.
Titulu je osvojila Jessica Rodrigues iz Brazila

U Berlinu je održan izbor No1 Model of the World 2014. na kojem se za laskavu titulu najboljeg modela natjecalo 15 kandidatkinja iz cijelog svijeta.

Titulu najboljeg modela svijeta za 2014. godinu ponijela je Jessica Rodrigues iz Brazila, prva pratilja je Sanja Vučković iz Srbije, dok je titula druge pratilje pripala Lenki Josefiovoj iz Češke. Titulu No1 New Face 2014. ponijela je Irina Levadneva iz Kazakhstana.

Hrvatsku je na ovom prestižnom izboru predstavljala Nera Lešić iz Bošnjaka, inače bivša članica Udruženja manekena Loreena Vinkovci, a sada članica Perfect Model Agency, te je ostvarila odličan uspjeh plasiravši se među šest najboljih modela svijeta.

- Nakon izbora mogu samo reći da sam jako zadovoljna svojim plasmanom među šest najboljih modela jer to nije za mene mala stvar. Ovo mi je prvi izbor na svjetskoj razini i oduševljena sam. Kad je počeo izbor, uopće nisam imala tremu, premda priznajem posljednjih nekoliko tjedana je bilo dosta stresno razdoblje za mene zbog svih priprema za izbor i još k tome obveze na fakultetu Ekonomije i turizma u Puli. Doista mi nije bilo lagano, ali prošlo je i ostavilo dobre dojmove i za mene odlične rezultate. Nadam se da sam Hrvatsku predstavila u najboljem izdanju, jer sam s tim ciljem i došla. Puno mi je pomogla i podrška koju sam dobivala iz cijele Hrvatske, to mi je jako puno značilo, i zato big htjela zahvaliti svima koji su bili uz mene. Imati tako divne ljude oko sebe, optimistične, vedre, stvarno je lijepo. Zaista sam zahvalna svojoj bookerici Kristini Jezernik, koja je primijetila moj potencijal te me plasirala na to inozemno tržište. Grad Berlin me jako oduševio, definitivno mi je jedna od top-destinacija do sada i svakome bih ga preporučila, pogotovo za vrijeme Božića jer ima neku posebnu priču u sebi koja se baš mora doživjeti - istaknula je Nera Lešić nakon izbora.

Predstavnica Hrvatske imala je cijeli tim iza sebe kako bi sve bilo savršeno, tako da se za njezin izgled pobrinuo Centar Wellness i Beauty Skladno tijelo, Centar za zdravlje i ljepotu In-spa i frizerski salon Artistic. Kreacije koje je imala na sebi su od Nikoline Poropat, stilistice i dizajnerice brenda Feeling Fashion, te nezaobilazni unikatni nakit VikiViktorio od Maje Grepo.

Mario KOKAJ

NADAM SE

DA SAM HRVATSKU PREDSTAVILA U NAJBOLJEM IZDANJU, KAŽE NERA

Najčitanije iz rubrike