Autoglas
KIA AUTO SHOW U AVENUE MALLU

Modeli Kije na meti brojnih posjetitelja
Objavljeno 11. studenog, 2014.

Osječanka Kristina Malenica sa širokim osmijehom na licu će se sjećati subote i KIA Auto showa u Avenue Mallu. Kristina je jučer na sedam dana preuzela automobil Kia Sportage s punim tankom goriva. Njezino ime izvučeno je u nagradnoj igri AC Duo, na koju se prijavilo mnoštvo posjetitelja trgovačkog centra Avenue Mall.

Uz izložene modele automobila, AC Duo je izašao i u susret onima koji su htjeli iskušati modele Kije u vožnju, pa su bile organizirane i test-vožnje. Većina osoba koje su testirale automobile vlasnici su Kia vozila, no bilo je i onih koji su odlučili sadašnju marku u dogledno vrijeme zamijeniti Kijom. Zaposlenici AC Duo stoga su spremno odgovarali na sva pitanja posjetitelja Kia Auto Showa, o samom pojedinom vozilu. Tijekom akcije, AC Duo je pripremio i promotivnu akciju “7+7+7” koja je održana u prizemlju i vanjskoj terasi Avenue Malla. Oni koji su namjeravali kupiti novi model Kije mogli su iskoristiti sedam godina jamstva, sedam godina financiranja i sedam godina besplatnog redovnog održavanja. Kia se pobrinula i za najmlađe, pa je u suradnji s MagicOs pripremljena predstava.

Kia Sportage koju je na sedam dana osvojila Kristina Malenica do sada je osvojila veliki broj nagrada. Redizajnirani Sportage svojom izuzetnom pojavom i isto tako atraktivnim tehničkim sadržajem sasvim će sigurno osjetno promiješati prodajne karte u klasi i predstavlja vrlo dobar izbor pri kupnji. Potencijalni kupci koji se u skoro vrijeme za njega odluče, svoj primjerak dobivaju - odmah!