TvObzor
RTL : UHVATI BINGO RITAM

Miroslav Škoro i Antonija Blaće otkrivaju nove talente
Objavljeno 7. studenog, 2014.
Kad se kamere ugase, a produkcija i tehnika udalje sa seta, Antonija Blaće i Miroslav Škoro bacaju se na ono što im nakon voditeljskog posla u eteru RTL Televizije ide najbolje – glazbu i ples

Multitalentirani dinamični duo ni u stankama snimanja emisije “Uhvati Bingo ritam“ ne miruje. Kad se kamere ugase, a produkcija i tehnika udalje sa seta, Antonija Blaće i Miroslav Škoro bacaju se na ono što im nakon voditeljskog posla u eteru RTL Televizije ide najbolje – glazbu i ples.

Prevarili ste se ako ste pomislili da se ovo prvo odnosi na jaču polovinu voditeljskog para, a ovo drugo na nježniju. Naime, kada se ugase reflektori, koreografiju uvježbava Miroslav Škoro, a ne Antonija. Uz onu iz emisije “Uhvati Bingo ritam” svladao ih je još nekoliko, a svakom novom stankom na snimanju njegovo plesno umijeće je bogatije za pokoji pokret. Sve se to, naravno, odvija pod budnim okom Bingo plesačica koje priznaju da takav talent i smisao za ritam dugo nisu vidjele.

Na drugom kraju studija naša Antonija koketira s glazbom. Već ste je čuli kako pjeva u eteru RTL Televizije svakog ponedjeljka u 21 sat, kao prateći vokal natjecateljima emisije „Uhvati Bingo ritam“, a kako je krenula, uskoro bi se mogla pridružiti i našem kućnom bendu na violini ili, recimo, bubnjevima.

- Ovo je najbolja antistres terapija - poručila je Antonija, nemilosrdno lupajući palicama po bunju. Škoro nam nije ništa poručio. Za piruetu je potrebna koncentracija.

Nova emisija „Uhvati Bingo ritam“ na programu je u ponedjeljak, u 21 sat, na RTL Televiziji.

Pripremio : NIkola KUČAR
Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike