Crna kronika
OSTROVČANIN OSTAJE U PRITVORU

Istraga protiv muškarca
(51) zbog ubojstva majke
Objavljeno 31. listopada, 2014.

VUKOVAR - Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru je donijelo nalog o provođenju istrage protiv Branislava M. (51) koji je 15. listopada ubio majku Jovanku M. (84) u Ostrovu kod Vinkovaca. Ostrovčanina se tereti za teško ubojstvo. Državno odvjetništvo sumnjiči 51-godišnjaka da je kobnog dana oko 5 sati ušao u njezinu spavaću sobu, i dok je ona spavala, nožem joj zadao ubodnu ranu u predjelu lijeve strane trbuha. Starica je preminula zbog teškog unutarnjeg krvarenja u trbušnoj šupljini.

“Sudac istrage Županijskog suda u Vukovaru je na prijedlog državnog odvjetništva odredio istražni zatvor protiv okrivljenika. Učinjeno je to zbog opravdane bojazni da bi boravkom na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo, te radi neometanog odvijanja postupka zbog posebno teških okolnosti počinjenja kaznenog djela za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora”, izvijestili su iz vukovarskog Županijskog državnog odvjetništva.

Branislav M., koji se navodno već godinama bori sa psihičkim problemima, nakon ubojstva je odveden u vinkovačku bolnicu jer je imao rezne rane po tijelu. Nakon toga prebačen je na Odjel psihijatrije.S.Lacić

Muškarac se tereti da je majci zario nož u trbuh dok je spavala

Možda ste propustili...

TOMISLAV SVETINA O AFERI “DINAMO 2”

Financijske odluke donosio je Mamić

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

Najčitanije iz rubrike