Regija
GALERIJA LIKOVNIH UMJETNOSTI “SLAVKO KOPAČ”

Radionice za najmlađe
Objavljeno 31. listopada, 2014.

VINKOVCI - U Galeriji likovnih umjetnosti ''Slavko Kopač'' ovih dana bilo je uistinu veselo, a povod je bila likovna radionica likovnog umjetnika Ivana Lončara - Žana.

- Ovo je četvrta likovna radionica u organizaciji Galerije i Gradskog muzeja, gdje sam uspio napraviti lijep kontakt s djecom. Djeca su radila slobodnu temu, a ja sam pokazao svoj rad. Zajednički smo napravili i jednu sliku, a djeca su pokazala veliko zanimanje za likovnu umjetnost. Poklonio sam im kist za uspomenu, možda netko od njih krene mojim stopama, nikad se ne zna. Kroz ovu radionicu proći će jako puno djece, što daje i svojevrsnu promociju likovne umjetnosti među djecom.Ovo je hvalevrijedna akcija jer naši su prostori dosta maleni, pa ne mogu primiti toliko djece koliko ih je stalo u Galeriju - istaknuo je Ivan Lončar - Žan.

Djeca mnogih vrtića i osnovnih škola mogla su tako vidjeti puno toga što nemaju priliku vidjeti za svog boravka u vrtiću ili školi. Radionica završava danas posljednjom grupom djece, međutim to nije kraj jer će se uskoro ponovno pokrenuti radionica.(M.K.)

Možda ste propustili...

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

POTPORA OPĆINI KNEŽEVI VINOGRADI

Za novu općinsku zgradu 60.000 €

Najčitanije iz rubrike