TvObzor
NOVA TV: OSMA SEZONA "LUD, ZNUNJEN, NORMALAN"

Ljubavne peripetije
Izeta, Damira i Faruka
Objavljeno 31. listopada, 2014.
Najpopularnija humoristična serija već je u prvoj sezoni osigurala kultni status s brojnim poklonicima među gledateljima, a njezini obožavatelji željno očekuju novu, osmu sezonu

Izet (Mustafa Nadarević), Faruk (Senad Bašić)i Damir (Moamer Kasumović), tri su generacije već svima poznate obitelji Fazlinović. S novim nastavcima dolaze i nove zgode i nezgode ove jedinstvene obitelji, a pridružit će im se i neki novi likovi. Osim Zlatana Zuhrića i Ksenije Marinković, u jednoj epizodi serije vidjet ćemo i glumicu Sanju Vejnović.

Iako su svi mislili da su Fazlinovići stradali u avionskoj nesreći na putu za Stockholm, oni su igrom slučaja ipak uspjeli preživjeti. Naime, radi Faruka su zakasnili na avion. U međuvremenu, u Sarajevu, vjerujući da su oni poginuli, svi će se pokušati okoristiti njihovim stvarima. Jedan od kolovođa je Samir, kojeg u seriji utjelovljuje glumac Emir Hadžihafizbegović.

Snimanje serije

U produkciju Akord dolazi Bahro Burek, kojeg glumi Zlatan Zuhrić. Burek je scenarist i tv producent koji dolazi s prijedlogom da snimaju tv seriju. Da bi dobio posao Faruk mora kupiti HD kameru, radi čega postaje spreman na sve, čak i da se bavi prostitucijom. Te će mu “poslove“ sređivati Indira (Jasna Beri). Mentor (Ilir Tafa) u novoj sezoni nasljeđuje dva milijuna eura, ali ne želi da to itko sazna. Nakon što dogovore snimanje serije, Faruk će preuzeti redateljsku palicu, Izet vodi financije, a s Marijom dogovaraju da scenografiju postave u prostor kavane San Remo. Glavna ženska uloga pripast će Barbari (Đana Pinjo). Iz Amerike dolazi Čombetov brat Kufe (Ljubomir Bandović), koji počinje raditi kao tonac u produkciji.

Veliko vjenčanje

Damir i Barbara žele obnoviti svoju vezu te planiraju veliko vjenčanje. Međutim, iznenadit će ih informacija da nikada i nisu bili razvedeni. Faruk i Senada također žele obnoviti svoju vezu, ali im stvari ne idu na ruku. Izet je u vezi s Ružom (Ksenija Marinković), Barbarinom mamom. Kako su svi protiv te veze, naročito Damir i Barbara, oni odlučuju viđati se u tajnosti. Njihova ljubavna idila trajat će sve do trenutka dok Izet ne shvati da je ona ''titomrzac''. Izet zbog zdravstvenih problema odlučuje ipak otići u Švedsku na operaciju. Da bi osigurao novac za operaciju, on prodaje stan i to ne bilo kome.

Pripremio : Nikola KUČAR
NOVI LIKOVI I EPIZODISTI

BAHRO BUREK (Zlatan Zuhrić) - scenarist i TV producent, upravo se vratio iz Londona, dolazi kod Faruka s idejom i scenarijem za tv seriju. Ubrzo uspijevaju dogovoriti sve detalje i kreću u snimanje.

RUŽA (Ksenija Marinović) - Barbarina mama. Stupa u vezu s Izetom, a kako ostali članovi obitelji Fazlinović smatraju da je potpuno neprirodno da se Džebrini baka i djed zabavljaju, oni svoju vezu pokušavaju držati u tajnosti.

KUFE (Ljubomir Bandović) - Čombetov brat koji se vraća iz Amerike.

BILJANA (Sanja Vejnović) - Farukova profesorica iz srednje škole u koju su svi bili zaljubljeni. Ona i danas izgleda sjajno te nastaje utrka između Faruka i Izeta koji će osvojiti njeno srce, ali ni ne slute da ih ona želi iskoristiti.

Glavne uloge

Glavne uloge u serijalu tumače

Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata