Sport
NEMA EUFORIJE NAKON SKOKA NA PRVO MJESTO TREĆE HNL “ISTOK”

Poklopile se ambicije trenera i mladih igrača pleterničke Slavije
Objavljeno 30. listopada, 2014.

PLETERNICA – U pleterničkim kafićima trenutačno prvo mjesto Slavije na ljestvici Treće HNL “Istok” glavna je tema. Igračima Slavije to je uspjelo nakon što su svladali vječnog rivala požešku Slavoniju s 4:1. Razigrali su se Valentić, Žuljević, iako su Požežani vodili do 50. minute. No, u nastavku igračima Slavije sve je krenulo od noge. Čestitke pršte sa svih strana, odmah im je čestitala i Antonija Jozić, pleternička gradonačelnica, a da taj uspjeh nije slučajan, uvjerava nas Dalibor Bognar, strateg Pleterničana:

- Ništa se ne događa slučajno, kontinuitet u radu dao je plod. Oni koji me znaju vide da sam se odlučio za mlađi kadar igrača željnih uspjeha i rezultata. To se poklopilo s mojim nogometnim ambicijama u kojima sam također željan kvalitetnog rada s mlađim igračima koji se žele dokazati – kaže Bognar, naglasivši da odlični rezultati podrazumijevaju dobar i odnos kluba prema igračima.

Doznajemo da njihova primanja nisu velika, ali su redovita, što je u današnje vrijeme izuzetno bitno. Slaže se trener da ide sve onako kako su zamislili, a možda i bolje od toga. Prve sezone njegove trenerske pozicije u Slaviji završili su na petom mjestu, a protekle dvije bili su treći.

- Nismo očekivali prvo mjesto. Možda je to trenutačno i previše i ne treba stvarati euforiju - dodaje Bognar.

Već iduće kolo gostuju u Podravini kod momčadi koja je najduže bila na prvom mjestu. Nesretno su Ludbrežani doživjeli dva poraza i protiv Pleterničana tražit će neku vrstu iskupljenja.

- Puni smo samopouzdanja i očekujem tvrdu, neizvjesnu utakmicu. Ne mogu prognozirati rezultat, ali moguća su apsolutno sva tri znaka - zaključio je trener Slavije. S. Kadić

Najčitanije iz rubrike