Regija
TZ VINKOVACA

“Hrvatska 365” za produživanje turističke sezone
Objavljeno 30. listopada, 2014.

VINKOVCI - U prostorijama Turističke zajednice Vinkovaca održana je konferencija u povodu projekta ''Hrvatska 365''. Na njoj su govorili Marko Jureta, zamjenik direktorice Ureda TZ, Rujana Bušić Srpak, direktorica Turističkog ureda županijske TZ, te Jasna Babić, direktorica Turističkog ureda TZ Vukovara.

- Kao rezultat ovog projekta, u koji su se turističke zajednice Vinkovaca, Vukovara i Iloka uključile zajedničkim projektom ''Srijem i Slavonija'', očekujemo bolju promociju na inozemnom tržištu. Već su odrađene turističke promocije na sajmovima u Milanu i Grazu te posjet inozemnih novinara i turističkih agenata našoj županiji. Turističke zajednice Vinkovaca, Vukovara i Iloka rado su se uključile jer im sudjelovanje u takvom projektu donosi velike koristi i značajnu promociju - istaknula je Bušić Srpak.

Jasna Babić izrazila je zadovoljstvo načinom na koji je projekt predstavljen u Grazu i Milanu te kako će sva tri turistička ureda iz promotivne kampanje, koju provode u sklopu projekta "Hrvatska 365", ostvariti velike koristi za turizam županije.

Na kraju je istaknuto kako se puno očekuje od provedbe projekta HTZ-a i Ministarstva turizma "Hrvatska 365", koja je počela početkom rujna s ciljem produživanja turističke sezone.M.Kokaj

Možda ste propustili...

PREVENTIVNI PROGRAM “DUGINE BOJE”

Prepoznati tuđe i vlastite osjećaje

BARANJSKA BICIKLIJADA

U subotu starta 8. Deer & Bike

Najčitanije iz rubrike