Dome slatki dome
LUKSUZNI BRAND ROYAL TRUNK

Namještaj inspiriran putnim kovčezima
Objavljeno 30. listopada, 2014.

Luksuzni brand Royal Trunk, poznat po svojim prekrasnim izradama, iznimnoj kvaliteti, personaliziranoj izradi i autentičnom talijanskom dizajnu, predstavio je liniju luksuznog namještaja inspiriranog putnim kovčezima. Ideja kovčega uvijek je bila povezana s pojmovima putovanja i otkrića, a kovčeg je uvijek imao i nekakav osobni pečat kako bi bio prepoznatljiv među ostalom prtljagom. Idući od tih vrijednosti, dizajneri Royal Trunka izdvojili su kovčeg od njegove primarne upotrebe i dali mu sasvim novu ulogu i smisao. Rezultat je fascinantan i luksuzan komad namještaja - putni kovčeg proizveden tradicionalnim tehnikama, ali obogaćen novim načinom korištenja.

Kolekcija se sastoji od šest kovčega u limitiranoj seriji koji nose imena talijanskih gradova. Tako je Capri Trunk višenamjenski koktel kabinet čije će boje i mirisi osvojiti svakoga tko je bar jednom uživao u koktelima na obali mora. Uz police za čaše i držače boca ovaj kovčeg ima i mali sklopivi radni stol, stalak za i-pod, ladicu za pribor te pretinac za zvučnike.

S druge strane Venezia Trunk posebno je dizajniran za žene. Iznutra je podijeljen u tri glavna dijela. Središnja strana uključuje kožni stol, ogledalo i ladicu, dok su lijeva i desna strana opremljene pretincima za nakit i šminku te nizom ladica za pohranu.(Najboje.hr)

Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike