Sport
CIBALIA KOD LOKOMOTIVE

Sesar vratio u momčad Bartolovića i Bajića
Objavljeno 29. listopada, 2014.

VINKOVCI - Kup utakmice za momčad Cibalije uvijek su bile nešto posebno. Ovaj put Vinkovčani nisu imali sreće kada su za protivnika već u osmini finala dobili zagrebačku Lokomotivu koja će uz to još biti i domaćin danas (17 sati) u Kranjčevićevoj ulici. No, u Kupu iznenađenja nisu rijetkost, pa zato i Vinkovčani gaje određenu nade.

- Bez obzira na to tko igrao u utakmici Kupa, uvijek su naši igrači davali svoj maksimum i zato smo imali uspjeha u tom natjecanju. I ovaj put ćemo ići sto posto svojih mogućnosti, pa kako ispadne, namamo nikakav pritisak što se tiče te utakmice i zbog toga vjerujem da imamo priliku ostvariti prolaz. Protiv Lokomotive se može nadigravati i tako ćemo igrati, pa kako prođemo. Nadam se da će moji igrači iskoristiti prilike koje se pokažu, jer vjerojatno ih neće biti puno - riječi su Siniše Sesara, odnedavno novog trenera Cibalije.

Sesar za ovu utakmicu neće moći računati na sve igrače, ali isto tako vjerojato će iskoristiti priliku i neke igrače odmoriti s obzirom na to da već u nedjelju igraju u Vinkovcima derbi kola protiv Gorice.

- Neće ići svi igrači, neke moram i odmoriti. Još nisam odlučio koji su to, ali dva do tri standardna igrača sigurno neće niti putovati. Bez obzira na to, svi ostali su spremni izuzev Zgrablića, kojem je otišla prednja loža. Ostali koji budu nastupili, vjerujem kako će dati svoj maksimum, pogotovo oni koji dobiju priliku, a nisu ih imali puno do sada u prvenstvu.

Prilika je ovo da se isprobaju neki igrači koji su se vratili u sastav Cibalije. Ponajprije Bartolović i Bajić, koji su ispali iz kadra za vrijeme Sesarova prethodnika. Njihovo trenutno stanje je prema treneru Sesaru zadovoljavajuće.

- Što se Bajića tiče, on je u dosta dobrom stanju, nije se zapustio. Slična je situacija i s Bartolovićem. Sigurno će im trebati malo vremena da se ustale, a uvjeren sam da će to biti jako brzo. Zbog toga će dobiti priliku u Zagrebu, pa ćemo na licu mjesta vidjeti najbolje u kakvom su stanju. Zaključak je stratega Vinkovčana Siniše Sesara.

Uz Sesara će od ove utakmice ubuduće sjediti i Bruno Buhač u funkciji pomoćniog trenera, tako da je i to pitanje skinuto s dnevnog reda, a ispunjena je time Sesarova želja.

LOKOMOTIVA CIBALIA

Početak: 17 sati

Sluga - Malenica

Bručić - Conjar

Mrčela - Perković

Ćalušić - Filipović

Musa - Jazvić

Leko - Lukić

Begonja - Mišić

Pavičić - Kujundžija

Šovšić - Ottochian

Rukavina - Bartolović

Marić  - Bajiž

Najčitanije iz rubrike