Mozaik
NOVI SINGL DIVLJIH JAGODA “SRCE NE LAŽE”

Zele: Želja mi je bila da s publikom podijelim nekoliko minuta iskrenih emocija
Objavljeno 26. listopada, 2014.

“Srce ne laže” naziv je novog singla “Divljih jagoda” s njihova albuma “Biodinamička ljubav”. Autor pjesme je gitarist Zele Lipovača, koji za pjesmu kaže: “Nastala je odavno, a moja je želja bila da konačno, nakon toliko godina, na albumu imam pjesmu koja ima veze s bluesom i da s onom publikom koja me ponajprije vidi kao gitarista podijelim nekoliko minuta iskrenih emocija”, a o suradnji s Vladimirom Kmoničekom kaže: “Za suradnju s Vladimirom Kmoničekom odlučio sam se kada sam ga čuo kako pjeva. Dolazi iz Osijeka i nikada se profesionalno nije bavio glazbom, pa je zbog toga publici nepoznat. Jedini razlog zašto sam ga zvao da otpjeva pjesmu njegov je izuzetan vokal.”

S albuma “Biodinamička ljubav”, koji su “Divlje jagode” izbacile krajem prošle godine, u eter su kao singlovi puštene pjesme: “Ne, nisam ja”, “Samo da znaš”, “Kad te netko spomene”, “Ti bez riječi znaš”. “Biodinamička ljubav” njihov je jubilarni, deseti, studijski album, odnosno dvanaesti ako pribrojimo izdanja na engleskom jeziku, a od posljednjeg studijskog albuma “Od neba do neba” prošlo je također točno deset godina!

Pune snage, kreativne i sviračke energije, “Divlje jagode” u albumu “Biodinamička ljubav” nude strast, žestinu, osjećaje, energiju, emocije, magiju i unikatnu virtuoznost svojstvenu osnivaču “Jagoda”, gitaristu Zeli Lipovači, koji sa svakim novim albumom “Jagoda” ide naprijed i donosi nove trendove rock-glazbe na ovim prostorima.(J.Kn.)

Možda ste propustili...

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

2

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

3

HELIKOPTER ZA POVIJEST

Posljednja poruka Ingenuityja, kraj leta iznad Marsa