Sport
PRIREDBA U ZRINJEVCU

Na “Rondo kupu” oko 150 ritmičarki
Objavljeno 24. listopada, 2014.

Kao i potkraj svake kalendarske godine Osijek će biti domaćin zanimljive cjelodnevne priredbe koju u dvorani Zrinjevac priređuje Klub za ritmičko-sportsku gimnastiku Rondo. Osječki klub, naime, danas (subota) organizira 7. međunarodni “Rondo kup”. Natjecanje će se održavati od 8 do 20 sati, a prema najavama organizatora u Zrinjevcu će svoje umijeće i gracioznost pokazati oko 150 djevojčica i djevojaka iz Poljske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Mađarske te naravno Hrvatske.

- Očekujemo nastup oko 150 natjecateljica svih uzrasta, od curica rođenih 2007., i mlađih pa sve do seniorki - najavila je trenerica “rondašica” i jedna od najzaslužnijih što europske ritmičarke svake godine navraćaju u Osijek Branka Stojković.

Boje domaćeg Ronda u Zrinjevcu će braniti 18 djevojčica i djevojaka, a jaki aduti za najviša mjesta su Inga Rukovanjski, Katja Kremer, Barabara Šelendić...

Svečano otvorenje subotnjeg turnira zakazano je za 14 sati, a treba reći kako je ulaz u dvoranu Zrinjevac besplatan. (I. Li.)

Možda ste propustili...

FINAL FOUR HRVATSKOG RUKOMETNOG KUPA

Spačva sa Zagrebom, NEXE na Sesvete

BAKLJA ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024.

Upaljen olimpijski plamen u drevnoj Olimpiji

OSJEČANIN U POLUFINALU EUROPSKOG PRVENSTVA

Pratljačić nokautirao Crnogorca, sa Srbinom za finale

Najčitanije iz rubrike