Crna kronika
NESREĆA U STROSSMAYEROVOJ ULICI

Pješakinju oborila autom na zebri i teško ju ozlijedila
Objavljeno 25. listopada, 2014.
U četvrtak se u Osječko-baranjskoj županiji dogodilo 10 nesreća

OSIJEK - Sedamdesetšestogodišnja žena teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 19 sati u Ulici Josipa Jurja Strossmayera. Na pješakinju je na zebri naletio Opel kojim je upravljala 60-godišnjakinja.

- Vozačica se kretala Strossmayerovom ulicom prema Višnjevcu. Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, nije propustila pješakinju. Od siline udara, 76-godišnjakinja je pala na kolnik. Vozilom Hitne pomoći prevezena je u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je utvrđeno da je zadobila teške ozljede - doznajemo od Vesne Žnidarić Bolarić iz PU osječko-baranjske. Protiv vozačice slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

U četvrtak se u Osječko-baranjskoj županiji dogodilo deset prometnih nesreća, od čega sedam na području Osijeka, te po jedna na području Belišća, Donjeg Miholjca i Đakova. U Osijeku su u sudarima ozlijeđene dvije osobe, jedna lakše i jedna teže, a jedna osoba lakše je ozlijeđena i na području Đakova. U ostalim sudarima nastala je materijalna šteta.

I jučer oko 9 sati dogodio se sudar na križanju Svačićeve i Ulice cara Hadrijana u Osijeku. Nakon očevida znat će se tko je izazvao ovaj sudar, te je li u njemu netko ozlijeđen. Iz policije upozoravaju vozače na pojačan oprez u prometu.

- Pozivamo vozače da smanje brzinu kretanja i prilagode ju uvjetima na cesti - pozvala je Žnidarić Bolarić iz PU osječko-baranjske.

Sandra LACIĆ
PJEŠAKINJA NASTRADALA KOD SISKA PREMINULA U BOLNICI

Samo dva sata nakon što je automobil naletio na pješakinju u Osijeku, ista stvar dogodila se u mjestu Sela na području Siska. Ondje je 44-godišnja vozačica automobila, zbog neprilagođene brzine kišnim uvjetima i stanju na kolniku, prednjim dijelom vozila udarila u 82-godišnju ženu koja je prelazila kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza. Pri tome je 82-godišnjakinja zadobila teške ozljede opasne za život, od kojih je preminula u sisačkoj Općoj bolnici.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi