Regija
SVEČANOST U GUNJI I RAJEVOM SELU

Porsche Croatia izgradila i otvorila tri igrališta
Objavljeno 23. listopada, 2014.

GUNJA - Jučer je u OŠ Antun i Stjepan Radić u Gunji održana svečanost stavljanja u uporabu dječjih igrališta u krugu centralne škole u Gunji i ispred školske zgrade u “Gunja selu”, te područne škole u Rajevom Selu. Svečanosti su nazočili predstavnici Porsche Croatia na čelu s članom Uprave Ivom Ivančevićem, koji je u povodu toga rekao: “Porsche Croatia već sedam godina ulaže u obnovu dječjih igrališta, a do sada je to bilo na otocima. Nakon katastrofe koja je zadesila ovaj kraj željeli smo da djeca ovdje dobiju igrališta”.

Indira Levak iz Colonije bila je kuma cijelog projekta.

- Ovo je najljepše. Vratiti se ovim prekrasnim klincima iz mog kraja i vratiti sjećanja na moje djetinjstvo. Sretna sam što sam kuma ovih prekrasnih igrališta. Družili smo se, pjevali, veselili se... Prekrasna je ovo gesta Porsche Croatije i pozivam sve tvrtke u Hrvatskoj da slijede ovaj primjer, jer Gunji treba mnogo pomoći. Ovo što sam vidjela uistinu je jad i tuga. Odazovite se, dođite i vidite i ovu prekrasnu djecu i ljude”, riječi su kume Indire.

U ime općine Gunja zahvalio je donatorima i kumi imam Idriz Bešić, zamjenik načelnika i Stipica Mišura, ravnatelj škole. Kuma Indira održala je koncert pod kišobranima i zasluženo dobila pljesak i odraslih i mališana. Porsche Croatia organizirala je ručak (čobanac) za 300 osoba, a najbrojniji su bili učenici koji su uživali u toplom obroku.S.Bogutovac

Možda ste propustili...

9. OBRTNIČKO-GOSPODARSKI SAJAM

Predstavit će i kovački zanat

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA RIZNICA: ŽUPANIJA OBNAVLJA ŠKOLE I PRATI TRENDOVE

Područne škole važne za život sela, VSŽ ih podupire

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

Najčitanije iz rubrike