TvObzor

Slavni & moda
Objavljeno 24. listopada, 2014.
Mariah  Carey
pjevačica

Rijetko tko mi se čini toliko nelagodno u svojoj koži kao pjevačica Mariah Carey. Ajd, dok je bila mlada i pjevala baladice i bila sva romantična u svojim lijepim haljinama i to... Ali otkako su je producenti uvukli u američku inačicu turbofolka i počeli odjevati kao cajku, izgleda kao da je stalno na rubu suza od nelagode. Budimo realni, Mariah je posve pogrešan tip žene za ovu furku: raskošno je građena i nije potrebno to sve otkrivati. Zato me užasnula ova lateks-strahota koju je odjenula za koncert u Šangaju. Ovaj izrez koji otkriva noge gotovo do struka toliko je nepotreban i neukusan da nemam riječi. Mariah je navodno uspjela sve otpjevati kako treba, ali pisalo se samo o haljini.

Ecija Ivušić
voditeljica

Ne znam odakle da počnem kad vidim ovu fotku. Ecija Ivušić je ljepuškasta ženskica, ali ova odjeća više je nego odvratna. Vjerojatno je riječ o nečemu što se sviđa mlađoj generaciji, ne bih znala, meni se čini univerzalno loše. Posebice ova kožna suknjica, koja bi možda lijepo izgledala samo na Gwen Stefani. Nije tajna da ne podnosim ovakve štikletine na platformu, jer ne vidim kako nešto tako glomazno i tvrdo može biti elegantno ili lijepo. Crni top s rukavima i ružičastim kristalićima toliko je bezveze da ga ne bi odjenula ni Brenda u “Beverly Hillsu 90210”. Polako se bližimo najvećoj gluposti ovogodišnje modne scene: kruni. Ili tijari. Ne znam što je, ali je beskrajna gluparija.

Kim Kardashian
starleta

S obzirom na to da joj je posao da se prošetava pred fotoaparatima i kamerama i apsolutno ništa više, Kim Kardashian bi mogla biti u ovoj rubrici svaki tjedan, jer u sedam dana odjene toliko idiotarija da je teško odabrati fotografiju. Nekidan sam vidjela nešto što doista nisam vidjela otkako sam pobacala nekoliko omiljenih majica iz djetinjstva koje sam uporno nosila po kući. Kim je odjenula kompletić koji su pojeli moljci. Dakle, sad kad smo spomenuli te silne rupe po majici i hlačama, pokušat ću joj dati i poneki kompliment. Jedino što sam smislila odnosi se na boju: ova fina nježna bež savršena je uz Kiminu put i crnu kosu, jednako kao i siva boja ovog baš finog pletenog mantilića.

Ciara
pjevačica

Ja volim Noć vještica i volim se maskirati, ali nisam toliko nestrpljiva da se već početkom listopada počnem maskirati odnosno hodati u kostimu. Pjevačica Ciara očito nema tako jak karakter kao ja u ovom slučaju, pa je u listopad ušetala u svojem kostimu gotičke uspavane ljepotice. Nikako nisam mogla pronaći dovoljno dobru usporedbu, jer ovo na njoj mi izgleda kao kućni ogrtač - ali crni i proziran. Ne mogu skužiti ima li ispod neku haljinicu ili samo donje rublje, ali jasno vidim da ima čizme koje dosežu do pola bedra. Istina, ovu kreaciju potpisuje Givenchy, ali to ne mijenja moje mišljenje da je riječ o nečemu što je primjerenije Noći vještica, posebice uz ovaj jezivi razdjeljak na glavi.

Piše : Tanja KVORKA

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike