TvObzor
OBJAVLJEN TRAILER FILMA “KINGSMAN: TAJNA SLUŽBA”

Drukčije lice Colina Firtha
Objavljeno 24. listopada, 2014.
U filmu “Kingsman: Tajna služba”, koji u hrvatska kina dolazi 12. veljače, izabrani mladići i djevojke postaju vitezovi novoga doba, a njihovo djelovanje unutar tajne službe Kingsman odvija se u maksimalnoj diskreciji

Colin Firth, primjer pravog engleskog džentlmena, u novom filmu Matthewa Vaughna (autor priče X-Men: Dani buduće prošlosti, režiser i scenarist filmova Kick-Ass te X-Men: Prva generacija, producent Guy Ritchiejevog Snatcha) “Kingsman: Tajna služba” pokazao je sasvim drukčije lice.

Uvijek odmjeren, uglađen i pomalo zbunjen, Firth je u službenom traileru za ovu akcijsku komediju dokazao da se zna snaći u različitim i za život opasnim situacijama te da vješto barata cijelim nizom oružja i gadgeta koji su mu dostupni kao jednom od mentora mladih agenata tajne službe Kingsman. Ova špijunska pustolovna priča snimljena je prema poznatom stripu o tinejdžerima koji nisu propaliteti u školi, ali koji su zahvaljujući svojoj inteligenciji te prirođenim vještinama savršeni za pretvaranje u najbolje svjetske agente. Izabrani mladići i djevojke postaju vitezovi novoga doba, a njihovo djelovanje unutar tajne službe Kingsman odvija se u maksimalnoj diskreciji. No da bi došli do laskave titule, potencijalni agenti moraju ne samo proći specijalnu obuku nego i usvojiti cijeli niz manira pripadnika visokog društva, promijeniti svoj izgled, način odijevanja i govor, što će im pasti puno teže od zadataka kojima će se baviti kao profesionalci. U filmu “Kingsman: Tajna služba” glume i Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine i Taron Egerton.

Pripremio: Nikola KUČAR
Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike