TvObzor
RACHEL BILSON

Sreća i zadovoljstvo važniji su od izgleda
Objavljeno 24. listopada, 2014.
Doista sam dobra djevojka - ljubav mi je uvijek na prvom mjestu. Definitivno sam tip osobe koja će svom muškarcu pripremiti omiljenu večeru

Simpatična mlada glumica Rachel Bilson možda je najpoznatija po glavnoj ulozi Summer Roberts u vrlo popularnoj televizijskoj seriji “O.C.” u kojoj je glumila sve četiri sezone. Zahvaljujući toj ulozi, Bilson je postala dijelom pop-kulture, a sada se ponovno vraća na male ekrane, i to u ulozi neprilagođene njujorške liječnice koja se privikava na život u malom južnjačkom gradu nakon što ondje naslijedi liječničku ordinaciju. Kako kaže, teško joj je usporediti aktualni lik Zoe Hart iz “Južnjačkog srca” i Summer Roberts koju je igrala u seriji “O.C.”, jer je prošlo puno vremena otkako je pala posljednja klapa. No, koliko se sjeća, Summer je bila snažna žena jednako kao i Zoe. Na pitanje kako se pripremala za ulogu, Rachel ističe da ima rodbinu u malom gradu u Tennesseeju i oba su joj ujaka ondje liječnici, stoga je već bila dobro upućena u taj posao. No, kako bi ušla dublje u lik, Rachel je bila prisiljena prije pogledati snimke operacija.

Obožavateljica ljubavi

Zvijezda nove dramske serije s elementima humora “Južnjačko srce”, koju gledamo vikendom na Doma TV, nedavno je otvorila svoje srce u iskrenim intervjuima za magazine “Cosmopolitan” i “Health”.

- Uvijek sam bila obožavateljica ljubavi. Toliko sam romantična da volim sve filmove i knjige koje imaju veze s ljubavlju. Osim toga, jako sam emotivna osoba: uvijek prije razmišljam srcem nego glavom - priznaje Rachel.

Postali ste poznati u dobi od 22 godine. Kako ste izbjegli burnu mladost?

- Odrasla sam u Los Angelesu i prošla doista svašta kad sam bila mlada. Odlazila sam u klubove, pila i drogirala se. Do razdoblja kad sam počela snimati seriju „O.C.“ jednostavno sam mislila: 'Vau, sad mogu uživati u ovome.' Bila sam prava glupača! Srećom, tada sam počela izlaziti s kolegom iz serije (Adam Brody, nap.a), pa smo uglavnom ostajali kod kuće, bez odlaska u klubove.

Što vas danas usrećuje?

- Doista sam dobra djevojka - ljubav mi je uvijek na prvom mjestu. Definitivno sam tip osobe koja će svom muškarcu pripremiti omiljenu večeru. Volim kuhati, stoga često večeramo kod kuće i gledamo filmove.

Hoćete li vi i Hayden uskoro uploviti u bračne vode?

- Oduvijek sam bila velika romantičarka i radujem se braku. Razvod mojih roditelja nije me učinio ciničnom kad je riječ o ljubavi i braku. Hayden i ja zajedno smo već sedam godina, što znači da smo praktički odrasli skupa, a sada očekujemo i prvo dijete. On je nevjerojatno obziran i uvijek je tu za mene. Imati životnog partnera poput njega najljepše je na svijetu.

Zdravo stanje uma

Kako se osjećate u tridesetima?

- Tridesete su posve drugačije godine, kad trebate stati na kočnicu, uozbiljiti se i usredotočiti se na obitelj. Nedavno sam napunila 33 i beskrajno se radujem zasnivanju obitelji! Kad je riječ o promjenama na tijelu, s tim se morate pomiriti kad zagazite u tridesete. Nema nam druge nego prihvatiti ono što ne možemo promijeniti i budemo sretni u vlastitoj koži. Ne znam za druge, ali ja sam ponosna na ovo što imam. Nikad se ne bih vratila u dvadesete!

Kako izgleda vaš savršeni dan?

- Probudim se rano ujutro i prošetam kako bih uhvatila svjež zrak. Volim se opuštati. Naše stanje uma je vrlo važno, a najvažnije je biti sretan. To je najbolji recept za zdrav život. Ljudi su previše opterećeni time koliko teže i kako izgledaju. Zdrav način života za mene je zdravo stanje uma.

Pripremio: Adrian ANDREJEK
BIT ĆU MLADOLIKA MAJKA

Koji je recept za tako mladolik izgled?

- Uvijek sam izgledala mlađe jer sam prilično niska. Kad budem imala dijete, svi će zacijelo misliti: 'Sirota djevojka! Tinejdžerica, a već je postala majka.' Usput, moja omiljena emisija je 'Teen Mom'. Preuzmem je na iPad i gledam tijekom leta avionom. Znam da je jadno, ali istina je.

Ime i prezime: Rachel Sarah Bilson

Datum rođenja: 25. kolovoza 1981.

Mjesto rođenja: Los Angeles, Kalifornija (SAD)

Ljubav: Hayden Christensen, zaručnik

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike