Mozaik
NA INTERNET PROCURILI KONCEPTUALNI CRTEŽI ZA NOVI FILM

Evo kako će izgledati neke
scene i likovi u “Star Wars VII”
Objavljeno 23. listopada, 2014.

Redatelj filma “Star Wars: Episode VII”, J.J. Abrams, nekada je bio poznat po tome da za vrijeme snimanja svoje filmove čuva u strogoj tajnosti, no otkako je počeo snimati novi nastavak popularne franšize, to definitivno više nije slučaj. Naime, na internet je procurilo toliko slika, neslužbenih fotografija sa seta i glasina o radnji filma da je doista teško sve to popratiti.

Naravno, “Star Wars VII” predmet je mnogih rasprava i to s dobrim razlogom i teško se čuvati od strastvenih fanova koji šalju dronove na setove kako bi snimili što se događa. Otkako je film najavljen producenti su imali službeni sastanak kako bi raspravili o tome treba li doista sve držati u tajnosti, ili su povremena “curenja” detalja u javnost zapravo zdrav način generiranja interesa. Ili su u Disneyju odlučili da je ovo drugo pravi odabir, ili je jednostavno nemoguće začepiti rupe na ovako velikoj produkciji.

Naime, osim nekoliko promotivnih videa s J.J. Abramsom, nije bilo mnogo službenih detalja o tome kako će izgledati novi “Star Wars”, a i sve glasine prihvaćene su sa skepsom. Najnovija vijest je da su na internet procurili konceptualni crteži koji se koriste u knjizi snimanja. Na internet ih je na servis Imageshack objavio netko čiji se profil znakovito zove “themillennium falcon”. Slike su od tada obrisane s Imageshacka, ali su arhivirane na web-stranicama Nuke the Fridge i The Star Wars Underworld, koji tvrde da su iz provjerenih izvora doznali kako je riječ o pravim crtežima iz produkcije. Najzanimljivija je ona na kojoj kiborg drži ostatak kacige Darth Vadera, jer se, naime, radi o novoj verziji poznatog lika. No, za sada se ne bi trebalo slijepo vjerovati da su doista svi crteži pravi, jer sigurno među njima ima nekih koje su nacrtali fanovi prema glasinama koje kruže o filmu. Film “Star Wars: Episode VII” dolazi u kina 18. prosinca 2015.(T.K.)

Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike