Sport
PREKINUO POST

Mandić: Nakon niza promašaja
jedna je lopta napokon
odsjela na pravom mjestu
Objavljeno 22. listopada, 2014.

Vezani članci

ZASJEDAO NADZORNI ODBOR CIBALIJE

Siniša Sesar potvrđen kao novi trener Vinkovčana

VINKOVCI - Trećim ovosezonskim pogotkom Nikola Mandić donio je Cibaliji tri boda protiv Sesveta, a što je još važnije, donio je prekid niza od četiri susreta bez pobjede. Vinkovački drugoligaš ni protiv Sesveta nije blistao, ali je jedan pogodak bio dovoljan za pobjedu. Doduše, nakon vodstva “živjeli” su Vinkovčani na rubu gubitka dva boda, možda i sva tri, ali zahvaljujući sreći, odličnom vrataru Filipoviću i pogotku Mandića, ostvarena je sedma prvenstvena pobjeda u Drugoj ligi.

Mandiću je trebalo punih sedam kola da prekine post i ponovno se upiše među strijelce, a koliko mu je pogodak značio, moglo se vidjeti po - proslavi. Nakon što je zabio, uslijedilo je pravi izljev emocija.

- Bio sam dosta dugo ozlijeđen, svjestan sam da sam izvan forme i ovaj pogodak mi je došao kao naručen. S njime mi se vraća samopouzdanje i uvjeren sam kako će u sljedećim utakmica biti bolje nego do sada. Slavio sam taj pogodak iz srca, trebao mi je sve ovo da dokažem kako nisam zaboravio davati golove. Nakon silnih promašaja jedna je lopta napokon odsjela na pravom mjestu - komentirao je Mandić.

Nakon dobrih igara na početku prvenstva Cibalia od utakmice s Pomorcem i pobjede od 4:0 sve lošije igra, a produkt toga su i loši rezultati.

- U razgovoru sa suigračima došli smo do zaključka da je najvjerojatniji razlog umor, je li to zbog teških treninga ili nečeg drugog, ne znam, na to će bolje odgovoriti treneri. Znam samo da ne izgledamo dobro i da ova momčad može mnogo bolje. Uostalom, to smo dokazali na početku sezone.

Prva sljedeća prilika u kojoj će Mandić moći pokazati da su mu se vratile realizatorske sposobnosti je utakmica u Lučkom protiv istoimenog domaćina sljedeće nedjelje.

- To je utakmica koju bismo sigurno trebali dobiti, ali znajući nas, ništa nije sigurno. Znam samo da ćemo uložiti i posljednji atom snage da dođemo do novih bodova i da pobjedu protiv Sesveta oplemenimo uspjehom u Lučkom. Siguran sam da ćemo se u nedjelju vratiti neporaženi - optimističan je Mandić. A. Grgić

Danas sa “sokolovima”

Nakon dugo vremena, nogometaši Cibalije danas će odigrati prijateljsku utakmicu. U 15 sati na igralištu "Gatina" u Starim Jankovcima Vinkovčani će se sastati s tamošnjim županijskim prvoligašem Hašk-Sokolom.

Najčitanije iz rubrike