Mozaik
ELLE STYLE AWARDS 2014.

Sutra proglašenje najboljih
na hrvatskoj modnoj sceni
Objavljeno 22. listopada, 2014.

Elle Style Awards, najprestižniji modni događaj u Hrvatskoj, već treću godinu zaredom okuplja i nagrađuje najkreativnije hrvatske umjetnike, arhitekte, dizajnere, kao i mlade kreativce koji tek pronalaze svoje mjesto na domaćem umjetničkom nebu. Dodjela će se i ovaj put održati u Laubi - Kući za ljude i umjetnost, vodećoj hrvatskoj umjetničkoj galeriji, sutra, 23. listopada, s početkom u 20 sati.

Uz to što nagrađuje najbolje od najboljih, taj glamurozni događaj služi i kao poticaj za osnaživanje domaće modne i arhitektonske scene. Svi nominirani za nagrade u čak deset kategorija redom su veliki hrvatski kreativci. U kategoriji Najbolji modni fotograf nominirani su Mare Milin, Decker-Kutić i Marko Grubišić. U kategoriji Novo lice nominirani su Ana Jakovljević (Midikenn), Magdalena May Gero (Talia Model), Ivana Solar (Talia Model). Za najbolje modele nominirani su Tabitha Pernar (Colors Model Management), Ana Buljević (Talia Model) i Ivana Severinac (Talia Model). U kategoriji najboljih mladih dizajnera nominirani su Sonja Lamut iz Vinkovaca, Vuletić & Hortig i Manuel Maligec, a u kategoriji Najbolji dizajner accessoriesa nominirani su Patrizia Donna, Mamii Jewelry by Maja Miletić i Zets by Marko Prpić.

U kategoriji Najbolji celebrity stil nominirani su Ivana Roščić, Jelena Veljača i Nevena Rendeli. U kategoriji Elle Decoration: Najbolji produkt dizajner nominirani su Ruđer Novak-Mikulić i Marija Ružić te Filip Gordon Frank. U kategoriji Elle Decoration: Najbolji arhitekt nominirani su Idis Turato, 3 Lhd, Studio Up+Damir Gamulin. U kategoriji Najbolji dizajner nominirani su Ivana Popović, I-GLE i Ivica Klarić. Naposljetku, bit će dodijeljena i nagrada za životno djelo. Ovogodišnjom dodjelom Elle Style Awards “dirigirat” će voditelji Daniela Trbović i Ivan Vukušić, a nazočit će joj brojna poznata lica, poput Urše Raukar, Vande Winter, Nikše Kušelja, Lane Biondić, Barbare Nole, Gorana Grgića, Livija Badurine i Marije Borić. Svi će se oni zabaviti na gala partyju nakon proglašenja pobjednika.(T.K.)

Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

Najčitanije iz rubrike