Sport
VEČERAS SE IGRAJU UTAKMICE 3. KOLA LIGE PRVAKA U SKUPINAMA E-H

Roma prijeti Bayernovom nizu
Objavljeno 21. listopada, 2014.

Skupine E-H večeras otvaraju 3. kolo Lige prvaka. Na terenu bi se mogla naći i dva hrvatska reprezentativca, Ivan Rakitić s Barcelonom dočekuje Ajax, dok Darijo Srna sa Šahtarom gostuje kod BATE Borisova. Rakitić je preskočio posljednji prvenstveni dvoboj, a još je neizvjesno koliko će trener Enrique kombinirati sa sastavom, budući da ih u subotu čeka El Clasico s Real Madridom. Ukrajinski prvak nema takvih problema pa će Srna sigurno biti u sastavu te će klub iz Donjecka pobjedom pokušati zaboraviti šok iz prošlog kola i ispuštanje dva pogotka prednosti u završnici protiv Porta.

Najzanimljiviji susret dana igra se u Rimu gdje Roma na Olimpijskom stadionu dočekuje Bayern. Rimljani odlično igraju i ove sezone, jedini su poraz doživjeli u prvenstvenom derbiju od Juventusa, a snagu su potvrdili i u prošlom kolu kada su odnijeli bod s gostovanja kod Manchester Cityja. Njemački prvak, pak, unatoč i dalje brojnim izostancima (Thiago, Schweinsteiger, Martinez, Badstuber) gura još bolje, u Bundesligi gazi sve, posljednji je “ceh” platio Werder (6:0) i pun optimizma stiže po nova tri boda kojima bi već sada praktički osigurao prolazak. Bavarci su i više od mjesec i pol bez primljenog pogotka, čak 748 minuta, još od 1:1 remija sa Schalkeom krajem kolovoza. U istoj skupini E Manhcester City kod CSKA Moskve igra praktički “majstoricu”. Engleski je prvak u prva dva kola uzeo samo bod, te mu je pred praznim tribinama nužna pobjeda, inače bi se od Lige prvaka ponovno mogao oprostiti već u prvom krugu. (G.R.)

Današnji parovi 3. kola

CSKA Moskva - Manchester City, Roma - Bayern (skupina E), Barcelona - Ajax, APOEL - PSG (F), Schalke - Sporting, Chelsea - Maribor (G), BATE Borisov - Šahtar, Porto - Athletic Bilbao (H)l

Možda ste propustili...

HRVATSKA FUTSAL REPREZENTACIJA IGRA ZA ODLAZAK NA SP

Idemo se plasirati u Uzbekistan!

MURSAŠI SE NISU PROSLAVILI U KAŠTELAMA

Gosti se prekasno probudili da bi mogli nešto više napraviti

Najčitanije iz rubrike