Regija
DOVEZLI BIJELU TEHNIKU

Grad Bakar pomaže Rajevu Selu
Objavljeno 21. listopada, 2014.

RAJEVO SELO - Višegodišnja suradnja USPDR-a iz Bakra u Primorsko-goranskoj županiji i “Delta” iz Županje donijela je iskreno prijateljstvo.

- Na kolegiju gradonačelnika Bakra, nakon što smo saznali za nesreću i velike poplave, donijeli smo odluku da ćemo s 50.000 kuna pomoći ovim ljudima u nevolji. Došli smo do saznanja da im ne trebaju sredstva odmah, pričekali smo i realizirali pomoć pet mjeseci nakon poplave. Prije mjesec dana sam bio ovdje i posjetio prijatelje i suborce iz Domovinskog rata. Oni su izrazili potrebu za bijelom tehnikom i drugim potrepštinama, i evo nas u Rajevu Selu - rekao je Milan Rončević, predsjednik Gradskog vijeća Bakar.

Hladnjaci i kućanski uređaji sada se nalaze u kućama deset Rajevčana. Gosti iz Bakra posjetili su veliko gradilište na rajevačkom nasipu. Obećali su Rončević i Tomislav Dundović, zamjenik gradonačelnika Bakra, da će nastaviti akciju u prikupljanju pomoći u Primorsko-goranskoj županiji i gradu Bakru.

- Ovo što se ovdje dogodilo je strašno i svi skupa i dalje trebamo pomagati ovim ljudima. Dao Bog da budu već ovu zimu u svojim domovima - rekao je Dundović.S.Bogutovac

Možda ste propustili...

U ZVONIMIROVCU SE ULAŽE U “STARU ŠKOLU” I INFRASTRUKTURU

Izgrađen je most, grade se nogostupi

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana