Crna kronika
LUĐAČKA JURNJAVA

Adžamovcima jurio čak 181 km na sat!
Objavljeno 21. listopada, 2014.

NOVA GRADIŠKA - Tridesetpetogodišnji vozač iz Siska uvelike će se morati potruditi sucu objasniti zašto je u naseljenom mjestu automobil vozio čak 181 kilometara na sat! Ova luđačka jurnjava zbila se u nedjelju oko 14 sati u Gupčevoj ulici u Adžamovcima kod Nove Gradiške. Prebrzi automobil koji juri na cesti između Slavonskog Broda i Nove Gradiške (posavska magistrala) uočila je posada policijskog presretača. U trenutku kada je ušao u Adžamovce pretjecao je kolonu vozila pri brzini od 181 kilometara na sat - a bilo je dozvoljeno 50!? Nakon toga policajci su uključili rotaciju i sirenu te zaustavili prebrzog vozača koji nije bio ni vezan.

Vozačka dozvola oduzeta mu je na mjestu, a policijci su protiv njega prekršajnom sudu u Novoj Gradiški dostavili optužni prijedlog zbog prekršaja nepropisne brzine u naseljenom mjestu, koja je za 50 km/h veća od dozvoljene. Za prekršaje pretjecanja kolone vozila i nekorištenje sigurnosnog pojasa, uručeni su mu prekršajni nalozi.

Što je 35-godišnjaka nagnalo na luđačku vožnju morat će objasniti sucu za prekršaje. U svakom slučaju, ostat će bez vozačke dozvole na duži rok, a ni novčana kazna neće biti zanemariva - nekoliko tisuća kuna.M.Bugarić

Možda ste propustili...

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

OZLIJEĐENIH NEMA, VELIKA MATERIJALNA ŠTETA

Veliki požar u hali HŽ-a gasilo 30 vatrogasaca

Najčitanije iz rubrike