Sport
TREĆA HNL

Ždralovčani stvorili više prilika
Objavljeno 20. listopada, 2014.

Nije bilo pobjednika ni pogodaka, čime u konačnici nezadovoljniji mogu biti Ždralovčani! Gosti su, naime, imali više prilika i pri tomu u dva navrata pogodili okvir vrata, premda se jedanput zatresla i njihova vratnica. Višnjevčani su ambicioznije krenuli, ali se prva opasnost zbila pred njihovim vratima. Dosuđeni slobodan udarac u 16. minuti, s 25 metara, Trupac je izveo preko zida ciljajući desni gornji kut, odakle je Jakovljević paradom izbio loptu. Domaći je vratar u 38. minuti bio nemoćan kada je iz blizine Golubić glavom pogodio bližu vratnicu nakon što je zdesna, na drugu stranu, centrirao Starčević. U 44. se Andabak iznenada našao u dobroj situaciji, ali je sa 16 metara mlako pucao u naručje ždralovačkog vratara. Neposredno uoči odmora Trupac je s 20-ak metara prizemnim udarcem šutirao u desni kut, gdje se bacio Jakovljević i ponovno spasio pogodak.

U drugom dijelu susreta Višnjevčani su bili bolja ekipa, koja je je u tri navrata ozbiljno zaprijetila. U 61. minuti Grgić je glavom loptu uputio preko grede nakon što je iz desnog kuta ubacio Damjanović. Minutu potom zdesna je ispred Srbljanovića izbio Suvaljko i prizemnim udarcem pogodio suprotnu vratnicu. Domaće prijetnje zaključio je Berečić u 69. minuti s 20-ak metara šutiravši pokraj lijeve vratnice. Završnica je ponovno pripala gostima, od kojih je Mlinarić u 79. minuti iz slobodnog udarca preko zida uzdrmao gredu, a minutu poslije Pleić je sam slijeva izbio ispred Jakovljevića i poslao loptu pokraj suprotne vratnice. U sudačkoj nadoknadi vremena Trupac je izveo slobodnjak slično onome iz 16. minute, ali je domaći vratar pokupio i tu loptu te je tako susret zaključen nedirnutih mreža. D. Lekšan

VIŠNJEVAC                      0
MLADOST (Ž)                   0

VIŠNJEVAC - ŠRC “Višnjevac”. Vrijeme: sunčano. Teren: dobar. Gledatelja: 300. Sudac: Ivan Sušac (Novi Mikanovci) 6. Žuti kartoni: Grgić, Skender, Berečić (Višnjevac) i Mlinarić (Mladost). Crvenih kartona nije bilo.

VIŠNJEVAC: Jakovljević 7, Vlašić 6,5, Andabak 6,5, Grgić 7, Skender 7, I. Barišić 6,5, Birčić 6, Berečić 6, Suvaljko 5,5 (od 66. El-Ayedi 5), Damjanović 5,5 (od 76. V. Mihaljev -), Marić 5,5 (od 36. Liović 6)

MLADOST: Srbljanović 6,5, Starčević 6, Kukec 6,5, Pleić 6,5 (od 90. I. Ivanda -), Vrbanić 6, Golubić 6 (od 72. Nreca -), Kuprešak 7, Trupac 6,5, Kozić 6, Mlinarić 7, Sabljić 6 (od 73. T. Ivanda -)

IGRAČ UTAKMICE: PEJO KUPREŠAK (MLADOST)

Možda ste propustili...

OSVRT NA 30. KOLO SUPERSPORT HNL-A

Nemilosrdni gosti, Rudeš ispao

IZBORNICI USTRAJNI U SVOM ZAHTJEVU

Odluka o broju igrača 22. travnja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini