Osijek
OPĆINA ERDUT POMOGLA UČENIKE I STUDENTE

Vesić: Nagrađujemo studente s 50.000 kuna
Objavljeno 20. listopada, 2014.

Općina Erdut i ove je školske godine nastojala s nekoliko aktivnosti iz općinskog proračuna pomoći školovanje studentima i učenicima. Posljednja mjera koja je upravo ponuđena jest, kaže načelnik Općine Erdut Jugoslav Vesić, natječaj za dodjelu jednokratnih nagrada studentima.

- Ove godine fond za nagrade je 50.000 kuna, gdje će se uzimati u obzir uspjeh i drugi parametri. Rezultati natječaja bit će poznati do kraja godine. Vodilo nas je to da u vrijeme krize pomognemo i našim mladima i njihovim roditeljima. Tako smo i ove godine dodijelili stipendije, a svi učenici, bez obzira na to školuju li se u Osječko-baranjskoj županiji ili Vukovarsko-srijemskoj, imaju besplatan prijevoz, a subvencioniramo dio cijene karte i studentima - kaže Vesić.

Prema kriterijima, pravo prijave na natječaj imaju redoviti studenti koji imaju prebivalište ili boravište na području općine Erdut. Jednokratna nagrada dodjeljuje se studentima 2. i 3. godine preddiplomskih studija, te 1. i 2. godine diplomskih studija. Rok za podnošenje zahtjeva i dokumenata je 15. studenoga. Dokumentacija se predaje u tajništvu Općine Erdut u Dalju, Bana J. Jelačića 4, radnim danom od 8 do 15 sati.D.Pejić

Svi učenici imaju besplatan prijevoz, a Općina subvencionira dio cijene karte i studentima

Možda ste propustili...

LABORATORIJ ZA HUMANU REPRODUKCIJU

Očekuju još veći uspjeh u liječenju neplodnosti

IZ TRPIMIROVE U HADRIJANOVU

Desno samo kroz križanje

NA DAN PARLAMENTARNIH IZBORA

Trgovine koje rade 17. travnja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana