Sport
TREĆI PORAZ OSJEČKOG A-1 LIGAŠA

“Brokeri” pali na Baldekinu
Objavljeno 19. listopada, 2014.

U 3. kolu A-1 hrvatske košarkaške lige Šibenik je na Baldekinu pobijedio gostujuće Vrijednosnice Osijek rezultatom 73:60. Na taj način “brokeri” i nakon trećeg kola nisu osjetili slast pobjede. Od preseljenja u Osijek još čekaju pozitivan ishod, možda će to ostvariti upravo u Gradskom vrtu. Šibenčani su do svoje prve ovosezonske pobjede stigli čvršćom i agresivnijom igrom. Takav pristup “brokeri” tek trebaju pokazati. Ipak, Vrijednosnice Osijek pružili su dobar otpor nekih 25 minuta i u tom razdoblju držali su dostižnu prednost domaćina. No, u trećoj četvrtini ponestalo im je širine u rotaciji i snage. Posebno su bili inferiorni pod obručima. Gubili su mnogo lopti, a Šibenčani su stiskali u obrani, što je bilo ključno za konačan rezultat. U sljedećem kolu Vrijednosnice se moraju čupati na svom parketu protiv Zagreba. (G.R.)

Šibenik                                      73
Vrijednosnice Osijek                  60

ŠIBENIK - Dvorana na Baldekinu. Gledatelja: 700. Suci: Perlić (V. Gorica), Sušanj (Rijeka) i Hadžić (Pula)

ŠIBENIK: Radovčić, Badžim 5, Andabaka, Mišić 4, Kalpić, Blaće 6, Marciuš 10, Vukičević 8, Španja, Šamadan 5, Vrkić 18, Petani 17.

VRIJEDNOSNICE OSIJEK: Kujundžić 7, Meznarić 5, Došen 2, Buha 13, Jakić, Bičvić 12, Pandurić 8, A. Šarac 11, Žulj, J. Šarac, Turalija 2.

REZULTAT PO ČETVRTINAMA: 20:14, 17:12, 22:15, 14:19

Možda ste propustili...

TEŽAK UDARAC ZA ŠKOTSKU

Ferguson neće moći na eurosmotru

PRVENSTVO HRVATSKE U HRVANJU

Roko Ćurić potvrdio odlazak na Euro

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini

Najčitanije iz rubrike