Zdravlje
VIDJELI, NAPRAVILI, ISPROBALI...

Kuharska radionica s Dunjom Gulin “Sirovo&fermentirano”
Objavljeno 20. listopada, 2014.

Što je kombucha, kako nastaje, za čega je dobar kimchi, kako napraviti paštetu od sjemenki, razne vrste kefira, kako fermentirati povrće, obitelj ili prijatelje iznenaditi savršenim pralinama od sirove čokolade - sve su to sudionici prve radionice kuhanja “Sirovo&fermentirano” naučili od poznate kuharice Dunje Gulin, autorice nekoliko kuharica o zdravoj hrani, koja i sama kaže da ima sreću raditi ono što voli najviše na svijetu.

Radionicu je organizirala osječka udruga Dobre navike sa željom da zainteresiraju građane za zdraviji način života.

- Kroz edukativne radionice i predavanja želimo zainteresirati ljude za zdraviji način prehrane, važnost tjelesnih i mentalnih aktivnosti, važnost korištenja prirodne kozmetike, želimo ih podučiti tehnikama kojima si mogu olakšati razne tegobe. Odazivom na radionicu vrlo smo zadovoljni, pratim Dunjin rad godinama i izuzetno je cijenim. Mnogim zainteresiranima ovaj termin nije odgovarao, tako da ćemo sigurno organizirati reprizu ove radionice - kazala je Lidija Banai, predsjednica Udruge dodajući da je u pripremi radionica HYL (Heal your life - iscijeli svoj život), koja se zasniva na filozofiji poznate autorice Louise Hay, a u studenome će prirediti radionicu izrade prirodnih sapuna. Sve aktivnosti udruge mogu se pratiti i preko Facebooka.

Desetak sudionika kuharske radionice, osim znanja, kući su ponijeli i kefirnu gljivu i kombuchu, a svima je cilj poboljšati zdrave navike i način života. (J.Kn.)

Radionicu je organizirala osječka udruga Dobre navike

Možda ste propustili...

RETREEARTOV DOGAĐAJ U PRIRODI

Pridružite se ciklusu šumskog retreata

ORGANIZAM SE PRIRODNO POČINJE REGENERIRATI

U proljeće se javlja svjež nalet energije

Najčitanije iz rubrike