Regija
ETNO MODNA REVIJA

Modna revija vinkovačke kreatorice Slavice Musa oduševila sve posjetitelje
Objavljeno 19. listopada, 2014.

VINKOVCI- U hotelu ''Admiral'' održan je jesenski radni sastanak Udruge ''Upravitelj'' u povodu toga vidjeli smo lijepu modnu reviju poznate vinkovačke modne kreatorice Slavice Musa iz Vinkovaca.

Modni atelier ''Musa'' predstavio je svoju kolekciju inspiriranu bogatom tradicijom.Spajajući tradicijsko i suvremeno, Slavica Musa je stvorila urbane i funkcionalne modele.Osnovne crte njezinog stvaranja su bijela boja kao slavonska bjelina, ukrašena tradicijskim tehnikama šlinge, neca i toleda.

Kreirajući odjeću za sebe i druge, Slavica Musa koristi samo prirodne tkanine poput ručno tkanog pamuka, svile, lana, jer time želi stvoriti osjećaj ugode, nesputanosti, funkcionalnosti zajedno s atraktivnim izgledom.Kreacije ukrašava različitim motivima i čipkom koju radi po predlošcima ručnom tehnikom izrade.U motive ponekad dodaje ogledalca i perlice.

Etno kreacije s potpisom Slavice Musa nose i poznate osobe iz područja politike i estrade, kao što su Indira iz grupe Colonia, Antonija Šola, Blanka Došen Togonal i mnogi drugi.

Mario Kokaj

 

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike