Osijek
PANDORA NARUKVICE MAME OSJEČANE

Oživljava li središte grada: Na Trgu slobode otvorena nova trgovina
Objavljeno 18. listopada, 2014.

S namjerom da pridonesu daljnjem oživljavanju središta grada, ali i da zadovolje modni ukus Osječana i gostiju ovog grada, supružnici Dražen i Ilire Rebolj na Trgu slobode sredinom tjedna otvorili su prodavaonicu modnog nakita, brendiranih satova i torbi.

“Corner” je prigodni naziv trgovine otvorene na samom uglu novouređenog trga, na ekskluzivnoj poziciji, jer gotovo nemoguće je proći i ne zamijetiti je. A što donosi unutrašnjost? Dražen Rebolj skreće pozornost na poznate brendove muških, ženskih i dječjih satova, Ilire će pak predstavljanje navoditi na žensku stranu - na nakit. - U ponudi imamo nakit od srebra, bilo da je ono pozlaćeno, roze ili rodinirano. Također imamo bogatu ponuda Guess nakita - kaže Ilire.

Ipak, ono što će ponajviše istaknuti jest ponuda, prva u Osijeku i Slavoniji - Pandora nakita. - Riječ je o nakitu koji vas prati kroz cijeli život, možete uz njega vezati sve uspomenu tijekom životnog vijeka. Naime u ponudi imamo Pandora narukvice, koje se onda od prigode do prigode upotpunjavaju simboličnim privjescima, poput dječjih kolica koja simboliziraju rođenje, ili pak su to pak privjesci kao uspomene s različitih putovanja. Na taj način kreirate vlastiti nakit i po tome ste jedinstveni - kazuje Ilire. Nije beznačajno naglasiti kako je Pandora drugi najprodavaniji brend među nakitom u svijetu. Na policama Cornera nalaze se i torbe marke Furla i Guess.(D.Ku.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike