Mozaik
PERWOLL FASHION.HR

Večernje haljine uz moderne
dnevne kolekcije pratili mnogi poznati
Objavljeno 17. listopada, 2014.

Treće večeri Perwoll FASHION.HR-a svoje su kolekcije predstavili Martina Felja, Hedra design by Ana Jagić, Vesna Sposa, Obekei i Krie design. Večernje haljine izmjenjivale su se na pisti s minimalističkim, modernim dnevnim kolekcijama, a uzbuđenja nije nedostajalo. Iz publike su svoje omiljene dizajnere i ove večeri pratili i brojni poznati, među kojima Jelena Rozga, Indira, Petra Kurtela, Alma i Amar Bukvić, Marijana Mikulić, Tihana Harapin, Ivana Šundov, Ines Preindl, Lana Pavić, Ivana Marić, Ivana Mišura, Andrea Andrassy, Tea Blažević, Ana Miščević.

Večer je otvorila Martina Felja koja je uz nadolazeću kolekciju pokazala i posebno izdanje vjenčanica. Haljine, zaštitni znak poznate dizajnerice i ovaj put osnova su kolekcije, a osim što se u dnevnoj varijanti mogu kombinirati s elegantnim, ženstvenim kaputima, odlično funkcioniraju i u večernjoj varijanti uz raskošnije modne dodatke. Prvi put svoju je kolekciju na Perwoll FASHION.HR-u sinoć predstavila i mlada Ana Jagić s brandom Hedra design, čija je kolekcija inspirirana sportskim automobilima. Prožeta je kontrastima - od strogo geometrijskih krojeva suprotstavljenih ručno nabranim ili šišanim dijelovima. Kontrast je uslijedio i u kolekciji koju je predstavila Vesna Sposa, a kojom dominiraju vjenčane i večernje haljine izrađene od svilene tkanine i čipke, a poseban je naglasak na ručno ukrašavanim detaljima, čipkastim aplikacijama, sedefastim ukrasima i sjajnim perlicama.

Modni brand Obekei predstavio je opuštenu, ležernu kolekciju za mlade inspiriranu ljetnim glazbenim festivalima. Crop topovi i prozirni dresovi idealni su za dnevno-večernje kombinacije. Modna dizajnerice Kristina Burja, koja se krije iza branda Krie design, pokazala je kako zamišlja moćnu ženu koja svojim stilom izražava stav i snagu. Predstavljeni su kaputi i prsluci od krzna, kožne jakne, suknje i haljine. Njena inspiracija su i dalje krila koja simboliziraju slobodu i mogućnost istraživanja nepoznatog.

Perwoll FASHION.HR nastavio se u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma revijama Zorana Aragovića, Morane Krklec, Klase, Ane Bogdan, Ivane Barač i Ivice Skoke.(J.Kn.)

Večer je otvorila Martina Felja koja je uz nadolazeću kolekciju pokazala i posebno izdanje vjenčanica

Možda ste propustili...

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA

Zabranjeno pušenje rasplesalo Osijek

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike