Sport
DRUGA HRVATSKA BOĆARSKA LIGA “SJEVER” - 6. KOLO

“Sveci” ostavili oba boda u Josipovcu
Objavljeno 18. listopada, 2014.

Boćari Svetog Luke uspješno su riješili šestu dionicu Druge hrvatske liga “sjever”, dok je momčad Čepina upisala još jedan poraz.

Josipovčani su na domaćim stazama ugostili i pobijedili Brajdu 14:8, a do novih bodova predvodili su ih Jure Vasilj i Ivica Validžić. “Sveci” su bili uspješni pojedinačno Mario Knežević, dva poena osvojio je i par Vasilj/Slavko Knežević. U nastavku je Validžić bio uspješan u “krugu”, dok je Vasilj bio bolji od suparnika u brzinskom izbijanju. Dva poena je domaćinu osigurao par Validžić/Vasilj u brzinskom štafetnom, a partiju je dobio i Validžić pojedinačno. Posljednja dva poena domaćinima je donio Marko Buhinjak u “krugu” i bilo je to više nego dovoljno za novu prvenstvenu pobjedu Josipovčana. Ukupno treću s kojom su se učvrstili na šestom mjestu tablice.

Drugi slavonski predstavnik u “sjeveru”, momčad Čepina, doživjela je i šesti poraz. Čepinci su u Klani izgubili od Sv. Roka 18:4, a gosti su uspješni bili samo u “trojkama”. Četiri poena Čepinu je osigurao tercet Gale, Krstanović i Vuknić, odnosno Salaj, Jurić i Jelenić. Nakon šeste drugoligaške dionice Čepinci su na začelju tablice bez bodova, a već danas mogu popraviti dojam u susretu protiv Lovrana koji stiže u Čepin. (I. Li.)

Najčitanije iz rubrike