Sport
CIBALIJU ĆE PROTIV SESVETA VODITI DOSADAŠNJI POMOĆNIK

Siniši Sesaru ponovno gurnut vruć krumpir
Objavljeno 18. listopada, 2014.

Siniša Sesar već je bio u ulozi vršitelja dužnosti trenera Cibalije. U sličnoj ulozi našao se prije otprilike sedam mjeseci. Nakon poraza protiv Rudeša u prošlom prvenstvu smijenjen je trener Damir Petravić, a utakmicu u Dugopolju vodio je pomoćni trener Sesar. Ta će se situacija sada ponoviti.

Nakon poraza od Imotskog trener Zoran Tomić podnio je ostavku, a na praznu trenersku poziciju uskočit će njegov donedavni pomoćnik Siniša Sesar, koji će ponovno voditi momčad, ali i bar jednu utakmicu do imenovanja novog trenera. U ruke Sesaru ponovno je stavljen vruć krumpir, a hoće li igrači imati moći, snage i želje izdići se iznad svega što im se događa i spriječiti nove neuspjehe, to će se tek vidjeti. Iz posljednje četiri utakmice Vinkovčani su "ušićarili" tek jedan bod. Sesar vjeruje da će ovaj put rezulutat biti pozitivan.

- Ovo je treći put da uskačem u takvim prilikama. Situacija ni danas nije bajna, četiri utakmice zaredom nismo osjetili slast pobjede. Dečki su spremni odraditi najbolje što mogu i očekujem kako ćemo prekinuti taj negativni niz, bez obzira na situaciju u klubu i oko igrača.

U prvom ovosezonskom kolu Cibalia je usred Sesveta osvojila sva tri boda. Nakon vodstva domaćina u prvom poluvremenu preokret je došao u drugom, kada su Lukić i Perković svojim pogocima donijeli Cibaliji tri boda. Od tada do danas dosta se toga promijenilo. Siniša Sesar vrlo dobro poznaje momčad Sesveta i kao trener i kao igrač.

- Znam vrlo dobro momčad koja igra za Sesvete, protiv nekih sam još ja igrao. Imaju odličnog trenera na klupi, stručnjaka koji je jedan od boljih u Hrvatskoj. Stoga je sve moguće u Vinkovcima, ali bez obzira na to sve ćemo učiniti kako bismo osvojili sva tri boda. Ako u tome ne uspijemo, znači da su igrači Sesveta bolji od nas. Ipak, vjerujem da ćemo prekinuti niz bez pobjede - zaključio je Sesar.

Utakmica se igra u nedjelju u 15 sati na stadionu HNK Cibalia, a sudit će Željko Frković iz Gospića.

Najvjerojatniji sastav Cibalije: Filipović, Conjar, Lukić, Zgrablić, Mišić, Aganspahić, Muženjak, Ottochian, Kujundžija, Puljić i Mandić. A. Grgić

Najčitanije iz rubrike