Sport
STOPER SPLITA, BIVŠI “BIJELO-PLAVI”

Branko Vrgoč: Volio bih zabiti gol Osijeku
Objavljeno 17. listopada, 2014.

SPLIT- U sljedećih desetak dana RNK Split i Osijek dva će puta odmjeriti snage u Parku mladeži, večeras u prvenstvenom dvoboju, a 29. listopada u osmini finala Kupa Hrvatske. Za prvenstveni sraz trener “crvenih” Ivan Matić ne može računati na Ercega, koji je još u fazi oporavka nakon operacije prepona, a Vojnović i Mršić izvan su kadra zbog problema s čelnicima kluba.

- Želja nam je osvojiti pun plijen u dvobojima s Osijekom. Ponajprije je to želja u prvenstvenom ogledu te potom u osmini Kupa Hrvatske. Svjesni smo da nas čekaju dvije zahtjevne utakmice, Osječani su u prošlom kolu deklasirali Zadar i zasigurno će na krilima te pobjede pokušati ostati neporaženi u Parku mladeži - kazao je trener Splita Ivan Matić, za čiju će momčad konkurirati i albanski reprezentativac Sokol Cikalleshi, nakon preživljene avanture u Beogradu.

Uz trenera Matića na presici je bio Branko Vrgoč, koji je prije dva ljeta stigao u Park mladeži iz Gradskog vrta. Nakon što se ozlijedio Glumac, postao je standardni član udarne jedanaestorice.

- Drago mi je što je Osijek ostao u ligi. Osijek je moj grad, no profesionalac sam, igrač sam Splita i učiniti ću sve da ostvarimo pobjedu - riječi su Vrgoča.

U prošlom kolu Osijek je pobijedio Zadar?

- Imaju mladu kvalitetnu momčad koja se voli nadigravati. Trebamo biti maksimalno koncentrirani svih 90 minuta jer samo tako možemo se nadati osvajanju sva tri boda.

I da Vrgoč zabije gol svojim Osječanima:

- Volio bih zabiti gol Osijeku - iskreno je na kraju priznao stasiti stoper Splita. T. Bilić

Ivan Matić

trener Splita

Znamo da Osijek ima dobre bokove, vrlo su opasni iz prekida. Tu prije svega mislim na Jonjića i Novakovića

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike