Kultura
FOTOKLUB OSIJEK

20. izložba fotografije autora OBŽ
Objavljeno 16. listopada, 2014.

OSIJEK - Fotoklub Osijek, Poglavarstvo Osječko-baranjske županije i Club-galerija Magis pozivaju fotografe amatere i profesionalce na sudjelovanje na jubilarnoj, 20. izložbi fotografije autora Osječko-baranjske županije. Radovi se u digitalnom obliku primaju na adresu elektronske pošte iranogaj@inet.hr, zajedno s prijavnicom. Fotografije trebaju zadovoljavati sljedeće tehničke uvjete: 2400 px po dužoj stranici s gustoćom zapisa -300 dpi u JPG formatu. Datoteke se imenuju na način: ime_prezime_naziv_fotografije.jpg (pr. ivan_ivic_cvijece_u_parku.jpg).

Za postav izložbe izabrat će se 70 fotografija u dvije kategorije: Kolekcija (minimalno tri fotografije) i Pojedinačna. Prema odlukama prosudbenog povjerenstva, koje čine Marin Topić (ULUPUH), Zoran Makarović (EFIAP, KMHFS) i Damir Rajle (EFIAP), bit će proglašeni ponajbolji radovi i dodijeljene plakete za prvo, drugo i treće mjesto u objema kategorijama. Pohvaljeni će biti izuzetni radovi koji nisu dobili ni jednu od prvih triju nagrada. Kako bi se naglasila proslava jubileja, dodjeljivat će se i novčane nagrade za prva tri mjesta u iznosu: 500, 300 i 200 kuna.

Nagrade je osigurao vlasnik Club-galerije Magis Marijan Kuduz. Više detalja o raspisu i prijavnicu za sudjelovanje možete pronaći na stranici Fotokluba Osijek www.fotoklubosijek.hr. Fotografije će se zaprimati do 4. studenoga - stoji u dopisu koji potpisuje Damir Rajle, predsjednik Fotokluba Osijek. (N.Vek.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike