Mozaik
ZALJUBLJENI SPORTSKI PAR PUTUJE

Ana sa Schweinijem
otišla u njegov rodni grad
Objavljeno 16. listopada, 2014.

Nakon vikenda koji su zajedno proveli u Beogradu, poznati sportski par otišao je u Njemačku. Tenisačica Ana Ivanović (27) i kapetan njemačke nogometne reprezentacije Bastian Schweinsteiger (30) otputovali su u njegovu domovinu, odnosno u njegov rodni grad. Iako je on nestrpljiv da se vrati na teren, prvu utakmicu nakon ozljede najvjerojatnije će imati tek u prosincu, a do tada će ga njegovati Ana.

- Schweini je oduševljen Beogradom. Ana i njezin brat Miloš potrudili su se biti dobri domaćini. Vodili su ga na Zemunski kej, obišli su najpoznatije restorane, jeli srpsku tradicionalnu hranu, uživali uz glazbu... - priča za “Blic” izvor blizak tenisačici i dodaje da Ana i Schweini nisu prošetali najprometnijom ulicom u Beogradu, Knez Mihailovom i Kalemegdanom, “jer su znali da će tamo biti meta mnogih znatiželjnih pogleda”.

Ana je ranije bila u vezi gotovo isključivo sa sportašima: tenisačem Fernandom Verdascom, golferom Adamom Scottom, košarkašem Ivanom Paunićem i kumom Novaka Đokovića - Markom Stilitanom. Schweini je imao jednu dugu vezu, i to s najljepšom ženom Njemačke Sarom Brandner. Nju je ostavio zbog Ane nakon sedam godina veze.

- Većinu vremena proveli su u Aninom stanu u Novom Beogradu. Schweini čak nije upoznao ni njezine roditelje, koji će pričekati sljedeću priliku za ručak s izabranikom svoje kćerke. Njihova veza lijepo napreduje, a Basti će se potruditi da njezin boravak u Njemačkoj bude idealan - kaže dobro upućen izvor, i dodaje da Anu, osim privatnog posjeta Njemačkoj, očekuje i poslovni angažman. Ona će u Njemačkoj snimati reklamu za jednu poznatu sportsku marku, čije je zaštitno lice, a s kojom surađuje i Schweini. Ana je nedavno odustala od turnira u Linzu zbog ozljede kuka.(T.K.)

Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike